Noi detalii în cazul Emi Pian! Criminalul interlopului ar putea scăpa de pedeapsă

Noi detalii ies la iveală în cazul uciderii cunoscutului interlop. Criminalul ar putea scăpa basma curată

Distribuie pe:

Autor: A.R.


In articol:

Emi Pian
Criminalul lui Emi Pian ar putea scăpa fără pedeapsă

Noi detalii ies la iveală în cazul uciderii temutului interlop. Se pare că cel care l-ar fi omorât pe Emi Pian a declarat faptul că nu i-a tăiat artera femurală. Richard, bărbtul de 26 de ani, a dat primele declarații despre teribilul incident.

Citeste si: Cum arată Karmen Simionescu la un an de la naștere! La ce produse a renunțat pentru a se menține în formă

Citeste si: Carmen de la Sălciua, detalii de ultimă oră! Cu ce s-a confruntat artista timp de 10 ani: "Timp de 10 ani..."

Citeste si: Imagini șocante! Polițiști umiliți în timp ce transportau la secție un bărbat. Toată scena a fost filmată pe Tik-tok

Criminalul lui Emi Pian ar putea scăpa

"Mi-a spus că l-am jignit prin ceea ce i-am zis, iar la scurt timp a plecat. Am știut că și-a sunat frații, așa că la puțin timp după el am plecat și eu. Când am ieșit afară, mă așteptau patru mașini. Au ieșit neamurile mele afară, însă au fost imobilizate de oamenii lui Emi. Nu s-au bătut, ai lui Duduianu nu aveau nimic cu ai mei, doar cu mine.

Eu am scos un cuțit ca să mă apăr, iar ei au dat cu spray lacrimogen. În momentul acela am căzut din picioare, mă usturau rău ochii, nu mai vedeam. Dădeam cu acel cuțit la întâmplare. Grațian, Ciprian și Emi încercau să îmi dea pumni și picioare. Puteam să tai pe oricine, pe oricare dintre frați. Intenția mea era să mă apăr, nu să omor pe cineva”, a spus bărbatul anchetatorilor.

Dacă Richard, membru clanului Rinu, spune totuși adevărul, este foarte posibil să scape basma curată. Bărbatul a  mai declarat că nu el l-a omorât pe Florin Mototolea și nici nu crede că i-a tăiat acestuia artera femurală.

“Eu nici nu mi-am dat seama pe cine am tăiat. Dar am realizat ce am făcut și am reușit să mă ridic, am luat-o la fugă pe stradă. După câțiva zeci de metri, Emi Pian și frații lui m-au prins și au început să mă lovească, să îmi dea pumni, picioare. Grațian m-a prins, iar Emi mi-a dat o bâtă în cap, Ciprian îmi dădea picioare peste tot, iar Grațian a încercat să mă taie cu o sabie, dar nu m-a nimerit.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Emi Pian
Membru clanului Rinu susține că nu i-a tăiat artera femurală

Emi era tăiat pe picior, îi curgea sânge, dar nu cred că i-am secționat artera femurală”, a mai spus Richard Gheorghe, care se află în arestul poliției pentru 30 de zile a spus acesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Marcel Vela, fotografie desprinsă din filme, menită să-i sperie pe interlopi. Ludovic Orban: „Nu trebuie să fiți doar cu ochii pe infractori, trebuie să fiți cu altceva pe ei”

Sfânta Maria 2020! Mesaje pe care le poți trimite pe 15 august prietenilor și apropiaților

Christina Ich, de urgență la spital! Anunțul făcut de influenceriță

Cristian Comănici de la Puterea dragostei, bătut de Akebono: "I-a spart maxilarul"

La 62 de ani, cea mai operată femeie din lume arată ca o elevă de liceu! Și-a operat până și pielea de pe mâini...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies