Noi detalii în cazul Mihaelei, asistenta din Vaslui, bătută cu scaunul de soț! Adevărata cauză a morții

Mihaela, asistenta medicală din Vaslui, care a intrat în comă după un lung șir de chinuri, a murit în urma otrăvirii.

Distribuie pe:

Noi detalii în cazul Mihaelei, asistenta din Vaslui, bătută cu scaunul de soț

Acest lucru este susținut și de medicii legiști, care spun că nu loviturile primite au băgat-o în spital, ci o substanță găsită în organismul ei.

Mihaela Enache a murit la sfârșitul anului trecut, pe 30 decembrie, după ce a stat în comă timp de trei săptămâni, la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

Toți cunoscuții Mihaelei sunt șocați de modul în care femeia de 42 de ani a murit. Apropiații știau că asistenta este bătută de către soț. Bărbatul violent este psiholog al Poliției de Frontieră.

În urma unei plângeri depuse de către fratele Mihaelei Enache, dar și a morții care ridică semne de întrebare a femeii, autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla cum a murit, de fapt, asistenta.

Anchetatorii merg pe toate pistele și nu exclud nici varianta sinuciderii, potrivit unor surse judiciare.

Citeste si: Surpriză de proporții! Banica jr, la incinerarea Cristinei Țopescu! Ce a făcut artistul la Crematoriu și cu cine a plecat de la funeralii! Avem imagini exclusive

Citeste si: Marele absent de la funeraliile de ieri ale jurnalistei Cristina Țopescu! Ce s-a întâmplat azi, la incinerare, cu cel mai mic frate al jurnalistei

Citeste si: Bătaie între interlopi în Bucureşti - Imagini de la scandalul din Tei- Toboc în urma căruia doi bărbaţi sunt acuzaţi de tentativă de omor

Noi detalii în cazul Mihaelei, asistenta din Vaslui, bătută cu scaunul de soț

De ce a murit Mihaela Enache

Medicii legiști au aflat cauza morții, și anume intoxicația cu etilenglicol. Mai exact, asistenta a murit după ce a ingerat antigel.

Colegii Mihaelei cred chiar că soțul ei ar fi otrăvit-o mai mult timp pe femeie cu antigel, însă medicii resping această teorie. Specialiștii susțin că Mihaela ar fi băut o singură dată antigel, însă într-o cantitate însemnată.

Procurorii de caz și medicii legiști din Vaslui continuă cercetările în vederea aflării cauzei exacte a morții Mihaelei. De asemeni, se investighează și gradul de vinovăție al soțului asistentei.

În prezent, bărbatul este în libertate și susține în continuare că este nevinovat de moartea suspectă a soției sale.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate