Noi detalii în cazul Mihaelei, fetița de 11 ani din Dâmbovița care a fost găsită moartă la marginea pădurii. Suspectul a fugit din țară, după ce a fost luat la întrebări de polițiști

În urmă cu o zi, fetița de 11 ani din Dâmbovița a fost găsită fără suflare la marginea unei păduri.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Clipe grele într-o familie din județul Dâmbovița. Părinții și-au găsit fetița de doar 11 ani, pe Mihaela Adriana, fără suflare la marginea unei păduri. Autoritățile au un principal suspect: un bărbat de cetățenie olandeză care a părăsit țara. El apare în imaginile surprinse de camerele de supraveghere din localiatea Gura Șuții, la volanul unei maşini închiriate. Între două camere de supraveghere, mașina ar fi trebuit să parcurgă distanța în 3 minute, însă, în acest caz, a făcut 30 de minute, conform Realitatea.

  Bărbatul fusese luat la întrebări de către polițiști, înainte ca trupul neînsuflețit al micuței să fie găsit la marginea pădurii. În cursul zilei de sâmbătă, bărbatul a fost surprins de camerele video din terminalul plecări al Aeroportului Otopeni.

  Pe trupul fetiței există urme de agresiuni fizice și există suspiciuni că fetița ar fi fost violată înainte să fie omorâtă.

  Citeste si: Ce se întâmplă cu familia fetiței de 11 ani din Dâmbovița găsită moartă! Părinții acuză poliția

  Citeste si: Cumplit! O fată de 25 de ani s-a aruncat de la etajul 4 al unei clinici de psihiatrie din Piatra-Neamț

  fara descriere

  Citeste si: Ultim moment! Principalul suspect în cazul decesului fetiței de 11 ani din Dâmbovița a părăsit țara

  Familia Mihaelei, revoltată: ”Poliția nu a fost în stare să o caute”

  Familia fetiței de 11 ani din Dâmbovița, Gura Șuții, Mihaela, este distrusă de durere. Autoritățile au avut nevoie de mai bine de 48 de ore pentru a o găsi pe Mihaela. Familia acuză poliția că nu au reușit să își facă treaba.

  „Poliţia nu a fost în stare să o caute, degeaba au atâtea echipamente. Am căutat-o noi cu lanternele”, a spus fratele fetei, potrivit unor imagini difuzate de RTV.

  ”Miliția nu e în stare, degeaba au faruri, degeaba au de-astea. Nu vor să facă așa cum am spus noi. Am căutat noi cu lanternele de brichete și de la telefoane! Ei nu au vrut să vină! ”Au adus 1000 de polițiști și nu au făcut nimic!” , mai spun alți oameni pe înregistrarea video.

  „Referitor la fetiţa de 11 ani, din Gura Şuţii, vă comunicăm faptul că, din păcate, fetiţa a fost găsită decedată pe un câmp de pe raza comunei Produleşti. Aceasta prezintă urme de violenţă. În acest moment poliţiştii au un cerc de suspecţi”, precizează IPJ Dâmboviţa.

   

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate