Noi dezvăluiri cutremurătoare despre modul în care a fost găsită Cristina Țopescu moartă în casă ”Sunt singura care a intrat fără mască”

Au trecut mai bine de trei săptămâni de când Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă, dar detaliile cutremurătoare încă impresionează.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Imediat după ce Cristina Țopescu a fost descoperită moartă în casă au apărut fel de fel de amănunte șocante despre cum era așezat trupul ei. Anchetatorii care au intrat în casă au susținut că fosta jurnalistă era în pat, învelită, părea că dormea. De altfel, se pare că aceasta chiar a murit în somn. Din păcate, Cristina Țopescu murise, conform medicilor legiști, cu circa două săptămâni înainte de a fi găsită.

Prietena Cristinei Țopescu, cea care a anunțat la 112 dispariția fostei jurnaliste, după ce încercase să dea de aceasta și bătuse la ușa casei unde locuia ea, a dezvăluit cum a fost găsită de fapt.

Citeste si: Cristina Țopescu, uitată la doar o săptămână după incinerare. Vezi ce s-a întâmplat cu cenușa prezentatoarei TV

”Eu sunt singura persoană din afară care a văzut-o cum arăta în pat după ce se dusese la Cer, pentru că eu le-am aprins lumininile în casă autorităților, că nu știau reprezentanții legii unde sunt întrerupătoarele și umblau cu lanternele.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Eu sunt SINGURA cea care a intrat FĂRĂ MASCĂ și fără să îmi vină să vomit când toți ieșeau fugind ca iepurii! Știți cum e să îți vezi un om drag mumificat, putrezit?!

Eu sunt cea care nu a dormit în noaptea dinainte de a o găsi si nici vreo 48 de ore după. Eu sunt singura căreia i-a păsat când nici rudele ei apropiate nu și-au făcut vreo grijă!

Eu sunt cea care îi va da, atâta timp cat voi trăi, de pomană, care se va ruga pentru ea și îi va aprinde lumânări! Chit că uneori îmi mânca sufletul și o certam și o spurcam când dădea cu bâta-n baltă! Și dădea! Dădea des și zdravăn!”, a povestit prietena Cristinei Țopescu.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu bunurile regretatei Cristina Țopescu? Ce hotărâre neașteptată a luat mama jurnalistei

Citeste si: Cine o ajuta cu bani pe Cristina Țopescu? ”Era bolnavă de cancer, dar i-a dat banii de tratament” Dezvăluiri impresionante ale prietenei fostei jurnaliste

Lângă cadavrul Cristinei Țopescu a fost găsit un laptop

Lângă cadavrul Cristinei Ţopescu s-a găsit un laptop, după cum a mărturisit buna sa prietenă, Andreea Berecleanu. “Orice făcea din punct de vedere profesional era incredibil. Simțea însă mereu nevoia să se verifice cu oamenii în care avea încredere. Asta era o deprindere pe care o moștenise de la tatăl său. Inclusiv cu el se verifica foarte mult. Domnul Țopescu era  ferm și nu o menaja deloc profesional, spunându-i exact ce gândește. Când a murit, laptopul a fost găsit lângă ea. Lucra tot timpul. Ea nu se plictisea, se documenta pentru emisiuni, era într-o forfotă continuă”, a declarat Berecleanu pentru revista Elle.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă! Avea 59 de ani

Cristina Țopescu (59 de ani) a fost găsită fără suflare, duminică seară, pe 12 ianuarie, în casa sa din Otopeni. O vecină, care-i era și prietenă,  a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. În urma sesizării, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezenta urme vizibile de violență. Trupul Cristinei a fost incinerat joi, 16 ianuarie, la crematoriul Vitan-Bârzeşti, în prezența familiei și a prietenilor apropiați.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Adevărata dramă a Cristinei Ţopescu! A încercat să înfieze o fetiţă de la orfelinat: „O numise Eva Maria. A fost dată altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari șocuri ale...

Cristina Țopescu urma să se mute într-un centru destinat persoanelor cu dizabilități! ”M-a întrebat dacă ar putea locui acolo”! Care urma să fie rolul ei?

Leacul minune în sezonul rece. Te protejază mai bine decât un medicament. Cum îl folosim corect

Misterul naşterii la Oradea a Cristinei Ţopescu! Tatăl Cristinei a făcut Şcoala de Grăniceri şi a cunoscut-o în oraşul de pe Criş pe prima sa soţie! Cristina a fost crescută...

Cristina Ţopescu a fost interzisă la emisiunea Andreei Marin! Vezi cine a împiedicat-o pe Cristina să ajungă în platoul “Surprize, surprize!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies