Noi imagini cu micuța Sorina din SUA! Uite ce face fetița de 8 ani în sânul familiei adoptive

Au apărut noi imagini cu micuța Sorina, fetița de 8 ani care se află în familia adoptivă din SUA.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Au apărut imagini noi cu micuța Sorina, fetița în vârstă de 8 anișori care se află în Statele Unite ale Americii, în sânul familiei adoptive.

Micuța a început o viață nouă în America, alături de familia Săcărin. Sorina a început chiar să învețe limba engleză!

Citeste si: Polițiștii au găsit telefonul de pe care a sunat Gheorghe Dincă la familia Luizei Melencu

fara descriere

Citeste si: Câți ani de închisoare ar putea face Gheorghe Dincă! Criminalul încearcă să scape cu o pedeapsă cât mai mică

Citeste si: Trupul lui Marcel Toader a fost condus astăzi pe ultimul drum, înapoi acasă…

Cazul Sorina. A fost introdusă în categoria copiilor ”greu adoptabili” 

Sorina a fost dată în plasament la asistenta maternală din Baia de Aramă și în 2012 se deschide procedura de adopție. Însă, potrivit informațiilor date pe canale oficiale, deși sunt consultate 120 de familii, fetița nu-și găsește părinți. Așa că rămâne la asistenta maternală vreme de aproape 7 ani. În toată această perioadă, din partea familiei Şărămăt, care au luat-o în asistență maternală pe Sorina apar două declarații pe proprie răspundere că nu se dorește acest lucru. Prima în 2013 și următoarea în 2017, după ce este înștiințată că s-a deschis procedura de adopție internațională din cauză că nu se găsise o familie adoptatoare în România. Potrivit legii, după deschiderea procedurii de adopție trebuie să treacă un an în care se caută o familie din România pentru a se ajunge la adopția internațională. Așadar, Sorina era introdusă deja în categoria copiilor ”greu adoptabili”, nu-și găsise o familie în România vreme de 7 ani, singura posibilitate rămasă fiind adopția internațională, la care sunt însă eligibile, după niște proceduri complicate și de durată, doar familiile în care cel puțin unul dintre soți are cetățenie română.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate