Noi imagini cu Sorina, fetița adoptată de familia Săcărin din America! Cazul ei a revoltat o țară întreagă

Sorina a fost adoptată de familia Săcărin, din America. Românii s-au revoltat, iar ei au făcut publice imagini în care se vede că fetița este fericită lângă noua familie.

Autor: M.B.

In articol:

Sorina a fost adoptată de o familie de românia stabiliți în Statele Unite ale Americii. Copila de 8 ani a fost luată, însă, din familia în care crescuse până atunci într-un mod extrem de brutal.

Procuroarea Maria Pițurcă a luat-o cu forța de la asistenții maternali, în timp ce ea se zbătea și o striga pe cea pe care o știa drept „mama”. Iamginile au stârnit revolta românilor și în mai multe orașe din țară au fost organizate proteste prin care se cerea ca Sorina să fie din nou încredințată familiei din Baia de Aramă.

 

Noi imagini cu Sorina, fetița adoptată de familia Săcărin

Cu toate că o bună parte din români cred că Sorina ar fi trebuit să rămână lângă asistenții maternali, Ramona Săcărin a făcut publice în mai multe rânduri imagini cu fetița de 8 ani. Ea a fost filmată în timp ce se râdea și se juca. În plus, familia Săcărin a spus că fiica lor adoptivă se joacă alături de frații ei și s-a obișnuit deja cu ei.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

sursa foto: capturi video

Citeste si: Cazul Sorina! Noua bunică a fetiței de 8 ani, dezvăluiri despre starea ei: ”Sorina nu a plâns”

Citeste si: Cazul Sorina! Cristi Mitrea a semnat petiţia prin care se cere ca fetiţa abuzată de procuroare să rămână cu actuala ei familie! Fostul iubit al Andreei Mantea a fost impresionat de suferinţa Sorinei!

Citeste si: Procuroarea care a târât-o pe jos pe Sorina l-a abuzat şi pe un bărbat! Acesta îi cere Mariei Piţurcă daune de 500.000 de lei!

Familia care a adoptat-o pe Sorina, scrisoare către Procurorul general

„Noi am adoptat-o pe Sorina din tot sufletul. Nu noi am ales-o. Nu noi suntem de vină dacă cineva a greşit ceva.

Domnul Bogdan Licu, procurorul general al unui stat democratic, a ieşit public şi a vorbit despre abuzuri în cazul Sorinei. Greşeala făcută în acţiunea procurorului este ca cere revizuirea cu o soluţie predeterminata de dansul- anularea adopţiei. Unde este prezumţia de nevinovăţie? Are dansul elemente noi înainte de a fi făcute cercetări?

Acum lumea este convinsă că noi am tras nu ştiu ce sfori, că am mers cu valizele cu bani pe la magistraţi să o luăm pe Sorina în America şi să-i facem nu ştiu ce, cel mai probabil să-i luăm organele, nu? Unde am ajuns? Vă spun eu unde am ajuns. Am ajuns în situaţia de a fi recunoscuţi pe stradă şi de a risca să fim în orice moment linşaţi. Am fost deja la un pas, în trafic. Ne-au recunoscut, eram împreună cu Ramona şi Sorina. Au încercat să ne blocheze autoturismul în care ne aflam, imediat Ramona a protejat-o pe fetiţa noastră. Am scăpat doar datorită dibăciei şoferului nostru.

Nu se poate să ajungem aici. Noi nu suntem infractori. Noi ne-am întors în ţara în care ne-am născut să luăm un copil orfan, să-l ducem în America şi să-i oferim şi lui tot ce au şi copiii noştri. Sorina este copilul nostru, are acelaşi statut ca şi ceilalţi doi copii, noi avem trei copii acum. Legal. Iar eu şi soţia mea facem orice pentru familia noastră. Din păcate, cred că va ieşi scandal diplomatic, am anunţat deja Ambasada Americii despre tot ce se întâmplă. Noi suntem americanii ăia cu sânge de român care cer opiniei publice să fie respectaţi. Atât!”,  a explicat Gabriel Săcărin, pentru Adevărul.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies