Noi imagini din momentul în care Marcel Ioan Lepa, ucigașul polițistului din Timiș, a fost capturat!

Marcel Ioan Lepa, ucigașul polițistului din Timiș, a fost capturat! Noi imagini cu felul în care a fost găsit bărbatul în casa în care se ascundea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Cazul polițistului din Timiș care a fost împușcat la datorie a ajuns în primele pagini ale presei. Cristian Amariei a murit răpus de un glonț după ce un interlop periculos a tras în el și în mai mulți colegi de-ai lui. Un alt om al legii a fost și el rănit în picior.

Polițiștii încercau să-l aresteze pe infractor după ce au aflat unde se ascunde. Din păcate, lucrurile au luat o întorsătură tragică și Cristian a murit sub ochii neputincioși ai celor care au fugit spre el pentru a-i acorda primul ajutor.

„A murit în brațele mele. M-a îndrumat doamna de la 112 să-l întoarcem pe o parte, să începem resuscitarea”, a declarat localnica ce i-a sărit în ajutor lui Cristian Amariei.

fara descriere

Ucigașul polițistului din Timiș a fost capturat

Marcel Ioan Lepa, ucigașul polițistului din Timiș, a fost prins de polițiști. Infractorul era înarmat în momnetul în care a fost găsit și se afla într-o stare deplorabilă.Anchetatorii au găsit în locuință pistolul, dar și câteva cartușe, un stick de memorie, o cheie de la intrarea în locuință, un microcip, câteva pastile și o cheie de la mașină. În imaginile surprinse în momentul capturării se observă faptul că bărbatul fusese rănit în schimbul de focuri în care fusese implicat cu polițiștii.

Citeste si: Ministrul Carmen Dan, tras la răspundere pentru moartea polițistului din Timiș! Cristian nu primise vestă antiglont și avea o armă veche de 40 de ani: „Eu nu mă scuz!”

Bărbatul a fost găsit la o distanță de 7 kilometri față de locul în care s-a produs tragedia. După 48 de ore de căutări cu ajutorul jandarmilor, polițiștilor, câinilor, dar și cu ajutorul unui elicopter care a survolat deasupra județului Timiș pentru a-l găsit pe criminal, acum operațiunea a ajuns la sfârșit. Bărbatul a fost găsit azi-noapte, la ora 4.45, în localitatea Remetea Mare.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate