Noi informații despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu: "Este intubat și încă este în stare critică". Familia povestește episodul în care a făcut hemoragie și a căzut din picioare

Daniel Onoriu a ajuns, acum câteva zile, în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală! Estera Onoriu a vorbit despre starea de sănătate a lui Daniel!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Daniel Onoriu a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit o hemoragie internă, fiind nevoie de intervenția medicilor. Se pare că nepotul lui Gabi Luncă ar fi efectuat în urmă cu ceva timp o procedură de micșorare a stomacului, în urma căreia s-a ales cu probleme destul de grave, care îi pot pune viața în pericol.

Acum, Estera Onoriu face lumină în acest caz și vorbește despre starea de sănătate a nepotului său. 

Citeste si: Daniel Onoriu, cunoscutul pilot de raliuri, s-ar afla în stare gravă la Spitalul Floreasca!

" Medicii ne-au zis că în primele patru zile nu se pot pronunța în legătură cu starea lui. Încă e în stare critică. Din fericire, tocmai acum am primit o informație cum că infecția s-a mai redus. Analizele de sânge așa spun, dar el este în comă. Este intubat și încă este în stare critică.", a declarat Estera Onoriu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Daniel Onoriu si sotia lui, mai indragostiti ca oricand! Cum au fost surprinsi cei doi in mall| EXCLUSIV

Estera Onoriu a fost întrebată, de moderatului emisiunii, cum își explică această situație în care se află și cum se gândește familia să actioneze. "Este prematur să spunem că am luat o decizie sau că luam o decizie. Totul ține de Daniel, de soția lui, de copiii lui. Acum ne interesează doar să fie el bine. Nu ne gândim la alte urmări, cine să plătească, ce să plătească.",

a mai declarat fiica regretatei artiste, Gabi Luncă.

Estera Onoriu, despre episodul în care i s-a făcut rău lui Daniel Onoriu

Estera a mărturisit că totul s-a întâmplat foarte repede și că Daniel Onoriu a ajuns la spital, în stare gravă.  "A venit de acolo, s-a simțit foarte bine, începuse să slăbească. Chiar ne spunea că în 8 zile a slăbit 8 kilograme.

Însă, brusc a început să verse sânge și a leșinat, a căzut. Nu a fost nimic care să indice că urmează să se întâmple ceva grav. Totul a fost brusc.”,  a mai spus Estera Onoriu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies