Noi informații despre starea lui Mihai Constantinescu! „Nu a mișcat nici un deget. Medicii au decis să...”

Din păcate, veștile despre starea ui Mihai Constantinescu nu sunt deloc bune. Ce au decis medicii la un moment dat, pentru a-l ajuta pe artist să-și revină.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Mihai Constantinescu se află de trei luni în coma. Artistul este internat la Spitalul Floreasca din Capitală și îi are alături pe toți ce dragi, care se roagă ca starea lui să se îmbunătățească.

Din păcate, surse medicale au dezvăluit că starea lui Mihai Constantinescu s-a agravat în ultimele zile, relatează Cancan. Simona Secrier, soția lui, îl vizitează în fiecare zi pe artist. Acesta ar fi ajuns aproape de nerecunoscut, după ce a pierdut foarte multe kilograme, el fiind hrănit doar prin perfuzii. „La un moment dat, medicii au decis să-i fie administrată și mâncare fluidă – ceea ce înseamnă supe, fructe și carne, toate pasate -, printr-un tub, direct în stomac”, au declarat surse din preajma lui Mihai Constantinescu, pentru Cancan.

Din păcate, însă, starea de sănătate a lui Mihai Consatantinescu nu s-a îmbunătățit. „Nu a mișcat nici un deget”, au declarat aceleași surse.

Citeste si: Gheorghe Dincă, surprins zâmbind într-o fotografie, alături de vecini! Localnicii nu știau ce se ascunde în spatele zidurilor ”Casei Ororilor”

fara descriere

Mihai Constantinescu a făcut stop cardio-respirator în urmp cu trei luni

Mihai Constantinescu a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență Floreasca., în luna mai a acestui an. Cântărețul de 73 de ani a făcut stop cardio-respirator iar medicii l-au resuscitat aproximativ zece minute.

Simona Secrier, soția lui, este extrem de afectată și a făcut, printre lacrimi, prima declarație legată de starea de sănătate a artistului. Femeia i-a fost alături timp de mai bine de 23 de ani și se roagă ca partenerul ei de viață să fie bine și să se întoarcă acasă cât mai repede.

„Tot ce pot să spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. (plânge - n.r.) Ce pot să spun? Medicii sunt rezervați, nu știu nici eu prea multe, situația e gravă. Să ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât că sper și că mă rog", a spus Simona Secrier în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, în urmă cu trei luni.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate