Vedete

Noi necazuri pentru Adrian Berinde: "Cu mama mea, acum într-o situaţie grea”

Cântăreţul Adrian Berinde s-a vindecat aproape în totalitate de cancer, dar acum mama sa are necazuri de sănătate.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Noi necazuri pentru Adrian Berinde: "Cu mama mea, acum într-o situaţie grea”icon photo

În ultimul an, cântăreţul Adrian Berinde s-a luptat cu o boală teribilă, dar ajutat de donaţiile prietenilor, care au strâns 50000 de euro, şi-a permis un tratament în străinătate, care aproape că a învins cancerul de care suferea. “Am revenit acasa dupa cea de-a treia tura de tratament. Analizele din Germania au aratat o scadere dramatica a numarului de metastaze – mai ramasesera intre 7-10%. Am mai facut un „shot” si ma voi intoarce pe data de 12 noiembrie la control. Din spusele medicilor de acolo, exista sanse mari sa nu mai fie nevoie de inca o interventie... Am inceput sa merg, e-adevarat ca doar cu ajutorul carjelor, durerile inca nu m-au parasit, dar voi persevera pana voi reusi sa fiu, din nou, pe picioare. Inca o data, multumirile mele se indreapta inspre cei care m-au sustinut in tot acest timp si au facut posibil ca acum, azi, sa fiu inca aici si sa scriu aceste randuri. Mesajul meu pentru oricine se afla intr-o situatie similara este sa nu dispere si sa se uite in sus. Ploua cu miracole. Eu sunt unul dintre ele”, nota încrezător Berinde acum doua saptămâni.

Recent, însă, cântăreţul a postat o fotografie cu el şi cu mama lui, scriind în dreptul ei: ”Cu mama mea, acum într-o situaţie grea”, semn că femeia are ceva probleme de sănătate. 

 
Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţicon video

Titlu secțiune

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunalicon photo

Stiri

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunal

Cristian Pomohaci mai are de aşteptat până când va afla ce pedeapsă va primi pentru evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o în urmă cu o lună.

Titlu secțiune