Noi probe demonstrează că Alexandra Măceșanu a fost supusă la perversiuni de neimaginat. Ce au mai descoperit anchetatorii

Noi probe din ancheta cazului Caracal demonstrează că Alexandra Măceșanu a fost supusă la agresiuni îninte de a fi ucisă.

Autor: A.B.G.

In articol:

Potrivit România tv, Alexandra Măceșanu ar fi fost supusă unor chinuri înfiorătoare înainte de a fi ucisă cu brutalitate de Ghoerghe Dincă.

Citeste si: Viața de boss a lui Cristi Borcea, la închisoare! Ce face, toată ziulica, omul de afaceri în așteptarea eliberării și cum a convins patru pușcăriași să le fie stăpân EXCLUSIV

Citeste si: Când a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu! Ancheta a dat totul peste cap! Dezvăluiri la aproape 6 luni de la accident

Citeste si: Atac sângeros într-un mall din Manchester. Cel puțin cinci persoane au fost înjunghiate

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Noi probe demonstrează că Alexandra Măceșanu a fost supusă la perversiuni de neimaginat. Ce au mai descoperit anchetatorii

Anchetatorii au descoperit în mașina criminalului fragmente de piele care au aparținut adolescentei. Oamenii legii cred că fata s-a luptat preț de câteva minute cu criminalul, în momentul în care acesta a început să o lovească.

La reconstituire, Gheorghe Dincă a povestit cum a oprit mașina, a deschis portiera din spate și a lovit-o cu putere pe Alexandra până a rămas inconștientă.


În plus, pe hainele lui Dincă au fost descoperite urme de salivă care ar aparține Alexandrei Măceșanu și chiar lichid seminal. În spatele noptierelor a fost găsită bandă adezivă cu fire de păr lipite de ea.

Alexandra Măceșanu a dispărut de acasă în luna iulie a acestui an și se bănuiește că ar fi dusă în Italia și obligată să se prostitueze.

Presupusul criminal, însă, a declarat că a ucis-o pe adolescenta de 16 ani, însă anchetatorii nu au reușit să ajungă la o concluzie.

Gheorghe Dincă a fost dus, marţi dimineaţă, la INML. După aproape trei luni de la tragedia din Caracal şi mai multe amânări, lui Gheoghe Dincă i s-a făcut o expertiză psihiatrică și urmează să se stabilească dacă avea sau nu discernământ când le-a ucis pe Luiza și Alexandra. 

La începutul lunii Gheorghe Dincă a fost mutat la Spitalul Penitenciar Jilava, după ce magistraţii Tribunalului Olt au prelungit mandatul de arestare până pe data de 24 octombrie.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies