Noi restricții în România, stabilite astăzi! Se decide dacă se intră din nou în lockdown. Klaus Iohannis a convocat ședință la ora 17:30

Noi restricții în România. Astăzi are loc o ședință în care se decinde dacă vom intra din nou în lockdown.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Klaus Iohannis a convocat o ședință cu toți responsabilii în gestionarea pandemiei, pentru a se decide noi restricții. Președintele a anunțat că sunt necesare discuții pentru stabilirea unor măsuri noi, pentru că valul patru al pandemiei nu este pregătit corespunzător de responsabilii implicați în gestionarea pandemiei.

Wowbiz.ro vă ține la curent cu deciziile și restricțiile stabilite de autorități!

Update: Ședința va avea loc la ora 17:30, la Cotroceni.

Românii află astăzi dacă intră sau nu în lockdown. Noi restricții în România

Klaus Iohannis a convocat ședință

Românii află astăzi dacă intră sau nu în lockdown

[Sursa foto: PixaBay]

Klaus Iohannis a ieșit public, marți, în cea mai neagră zi a pandemiei. Președintele a cerut o ședință de urgență în care să se stabilească noi măsuri pentru limitarea dezastrului sanitar. Ieri au fost raportate 18.863 de noi cazuri de infectări și 561 de decese. În acest context, șeful statului cere măsuri mai drastice pentru diminuarea cazurilor de covid-19.

Citeste si: Alexandru Rafila, despre carantina în România: „Lockdown-ul este o măsura extremă. Cineva ar trebui să-și asume”

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

”574. Nu este un simplu număr, sunt 574 de inimi de români care au încetat să mai bată fiindcă au pierdut lupta cu acest virus ucigaș. Toate acestea, 18,863 de cazuri noi de îmbolnăvire COVID-19, 574 de decese, 1805 cazuri la secțiile de Terapie Intensivă și sunt doar raportările zilei de astăzi.

În realitate, sunt milioane de români afectați. Este alarmantă lipsa de acțiuni concrete din partea autorităților.

Și cifrele confirmă, din păcate, că nu s-a făcut ceea ce ar fi trebuit până acum.", a transmis Klaus Iohannis.

Citeste si: Ministrul Sănătății, scenariu sumbru în ziua cu un record negativ al cazurilor COVID-19: ”Nu am ajuns în vârful valului patru al pandemiei”

Se anunță noi restricții în România

Klaus Iohannis a convocat o ședință cu cei responsabili în gestionarea pandemiei.

Citeste si: Un medic grec dă verdictul: ”Nu știu cum țara voastră nu este în lockdown general”

"Am decis să convoc mâine o ședință cu toți responsabilii guvernamentali implicați în gestionarea pandemiei pentru instituirea unor măsuri clare, restrictive, singurele care mai pot diminua în acest moment răspândirea infectărilor.

Este o perioadă a suferinței, o dramă națională de proporții teribile. Nimic nu este mai presus de viață și trebuie să facem tot ce este omenește posibil, chiar și în ceasul al 12-lea, pentru a o proteja”, a transmis Klaus Iohannis.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies