Nominalizare controversată! Mario și Costin s-au autopropus la duel, iar Vladimir a oferit Faimoșilor o metodă inedită de a lua o decizie: „Cea mai tâmpită idee”

Invitații Fan Arena au discutat depsre nominalizarea din echipa Faimoșilor și ce s-a întâmplat după ce au pierdut jocul de protecție.

Autor: M.B.

In articol:

Faimoșii au pierdut jocul de protecție și Călin a fost nevoit să plece spre România. El a fost jucătorul cu cel mai mic procentaj și a intrat automat la duel, însă alegerea concurentului care avea să lupte împotriva lui s-a dovedit a fi una foarte dificilă pentru echipa roșie.

Vladimir a încercat să facă o ierarhie a celor mai buni jucători și le-a oferit Faimoșilor o metodă de a-l alege pe cel ce urma să intre la duel. Antrenorul le-a propus acestora să arunce un cer într-un băț și să joace împotriva lui Călin cel cu cele mai puține puncte. Asta a fost metoda prin care Ciprian Mariș a ajuns la duel și, deși el a rămas în competiție, ideea lui Vladimir nu a fost apreciată de invitații de la Fan Arena.

„Mi se pare cea mai tâmpită idee. Ar trebui să meargă la duel cel cu cele mai puține puncte și următorul cu cele mai puține puncte. Nu mi se pare ok pentru că nu poți să riști să plece un om bun”, a spus Mariana Nenu, fostă concurentă din primul sezon Exatlon.

„Nu există termen de comparație între Mario și Ciprian.

Ciprian este un sportiv mult mai bun. Nu puteai să-i compari și să-i pui să intre la duel”, a spus și Diana Pivniceru, fostă concurentă Exatlon care a ieșit din cauza unei accidentări la picior.

Citeste si: A murit. Angela Similea în doliu...- bzi.ro

Fostul concurent Cristi Geamăn este prieten cu Faimosul Călin și crede că ar fi meritat să rămână în competiție, nu doar datorită aptitudinilor sale sportive, ci și pentru că este un om matur

și echilibrat și le-ar fi ridicat moralul coechipierilor.

„Dacă mă întrebi pe mine, nu. Ar fi putut câștiga duelul. Am avut și eu parte de un duel cu un concurent mult mai bun decât mine, cu Mirel Drăgan.(...) Știu cât de mult își dorea să meargă la Exatlon. El a fost pregătit pentru că a făcut sport, dar nu te poți pregăti pentru Exatlon. Traseele sunt altfel și multe alte lucruri.

Nu ai cum să te pregătești acasă, în România”, a spus Cristi Geamăn.

„Orice om în minus este un dezavanataj. Călin s-a mișcat bine, pentru un om nou venit. Plus că nu este de vârsta lor. S-a descurcat bine și nu cred că îi trăgea pe Faimoși în jos”, a adăugat și Diana Pivniceru.

Citeste si: Exatlon 12 februarie. Decizia nesăbuită a lui Costin Gheorghe! Faimosul se „sacrifică” în jocul pentru protecție: „Poate fi ultima zi pentru mine”

Citeste si: Exatlon 12 februarie. Un Faimos pleacă acasă: „Regret enorm și vreau să îmi cer scuze”

Ce s-a spus despre autopropunerea lui Mario

„Nu știu dacă i-a venit din tot sufletul această propunerea. Pe de o parte, după cum a reacționat el, eu cred că se simțea mai încrezător în forțele proprii. Nu cred că a fost presiune din partea colegilor, dar s-a simțit din exterior”, a spus și Diana.

Iulian crede că autopropunerea lui Mario este începutul sfârșitului pentru echipa Faimoșilor pentru că ei s-au obișnuit să câștige și să le fie bine și nu știu cum să reacționeze în momente tensionate.

„Nu sunt de acord cu ce ai spus tu, Iulian, că echipa nu ar fi unită. Costin s-a autopropus, Mario s-a autopropus și el. Fiecare voia să scape de poziția ingrată de a nominaliza pe cineva”, a intervenit Ana, sora lui Costin.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Primele imagini cu artista Cream după ce a participat la un show tv! Cum a fost surprinsă de paparazzi WOWbiz.ro VIDEO EXCLUSIV

Pretinsul medic de la Spitalul Ilfov s-a pregătit să devină electromecanic! Femeia a lucrat timp de 10 ani în sistemul medical și intra în sala de operații

Am fost în satul natal al Ecaterinei Andronescu! Cati vine mereu acasă de Paști, unde o așteaptă sora ei FOTO EXCLUSIV

8 zodii primesc o veste bună de mâine

BOMBA zilei! Ce reacție are a treia doză de vaccin. Se umflă pur și simplu

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Anamaria Prodan e în șoc! Reghecampf a rupt tăcerea, în sfârșit. „Va veni un moment când...”

Dănuț Lupu și strigătul său de disperare: „Am trecut pe la poarta Iadului. Am stat 16 zile la ATI. Vaccinați-vă!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies