None a făcut anunțul despre moartea lui Adrian de la Puterea Dragostei: „Dumnezeu să te ierte”

None a făcut anunțul despre moartea lui Adrian de la Puterea Dragostei: „Dumnezeu să te ierte”. Ce a apărut imediat pe pagina fostului concurent.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

După ce pe un cont de socializare care i-ar aparține lui Mădălin None a aparut știrea falsă că Adrian a murit, acesta a avut o ieșire nervoasă pe pagina sa. Iată ce a scris fostul concurent după ce a citit că ar fi murit.

Iubitul Larisei a dezmințit imediat informația pe pagina sa de socializare și a avut niște cuvinte extrem de dure pentru cei care au putut să anunțe că a murit.

Din fericire, totul a fost doar o glumă proastă, iar fanii lui Adrian au reacționat imediat.

Citeste si: O nouă concurentă întră în casa „Puterea dragostei”: „Am venit pentru...”

Citeste si: Cine a fost eliminat în această seară la „Puterea dragostei”: „Am rămas cu un gust amar...”

Citeste si: Lavinia de la „Puterea dragostei”, declarații incendiare despre iubitul său: „El mă ajută financiar”

„Este adevărat, Dumenzeu să îl ierte”/, „Ferească Dumnezeu, câtă lume rea este pe Pământ, rușine, nu mai doriți moartea altcuiva, că s-ar putea să cădeți voi. Aici se vede câți dușmani are Adrian. Vot Adrian, sper să te întorci în casă cât mai repede și să dea Dumnezeu tu cu Larisa să câștigați premiul cel mare pentru că nu sunteți falși ca alții, meritați”.

Adrian, declarații șocante pentru fanii săi

La scurt timp de la ieșirea din Casa Dragostei, Adrian continuă să șocheze. De data aceasta, fostul concurent de la „Puterea dragostei” și-a jignit fanii într-un mod impardonabil.

Dornic să iasă în evidență, acesta a folosit niște cuvinte jignitoare pentru a atrage și mai multă lume.

„Atenție, vreau să fac 200K! Cine are ceva cu mine și vrea să mă denigreze să o facă. Chiar vreau să o facă. Chiar vreau 200K. Hai cu reclama! Să vă dau la m**e de sărăcii! Vă vedeți în pixeli când intrați cu mine pe live la ce telefoane aveți obosiților. Stați pe banii părinților și învățați 2-3 cuvinte în engleză să vă dați mari că știți să le pronunțați”, a scris Adrian pe pagina sa de Instagram

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: