None de la Puterea Dragostei ascunde un secret? "Îl așteaptă soția acasă!" Imaginea care a stârnit mari controverse

None, unul din concurenții de la Puterea Dragostei, a fost aspru pus la zid de către fanii emisiunii, după ce o fotografie cu el a devenit virală.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

None, unul din concurenții de la Puterea Dragostei, a fost aspru pus la zid de către fanii emisiunii, după ce o fotografie cu el a devenit virală.
Imaginea îl surprinde în brațele unei tinere misterioase, despre care unii cârcotași au spus că ar fi chiar "soția" lui.

"None stă pentru bani, e orb după bani, îl așteaptă și nevasta acasă", a fost comentariul unei telespectatoare.

Imaginea a stârnit revolta și în rândul altor fani ai emisiunii.

"Pleacă acasă!", "Ce bine joacă teatru None Mondialul", "Ce bine ar fi ca None să nu mai iasă favorit", "Se vede pe el că-i foarte şmecher şi uns cu toate alifiile îi joacă pe toți cum îi convine îi ajută pe alții să facă fel de fel de surprize fetelorca să le câştige simpatia şi să-i aibă de partea lui de ce nu organizează surpriză el personal pentru cineva, dar el nu pentru asta a venit cred că v-ați dat seama.El niciodată nu se va cupla cu cineva nici formal că-şi supără consoarta din Elvetia."

fara descriere

None, apărat pe grupurile emisiunii de un prieten

De cealaltă parte au fost și câțiva care i-au luat apărarea concurentului, printre care și cineva din anturajul lui, care s-a asigurat ca imaginea lui să nu fie afectată. 

"Nu e soția lui. De la Adrian a pornit chestia asta. Sunt prieten cu el și îl cunosc", a mai spus un utilizator.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate