None de la Puterea Dragostei, despre relația lui cu Roxana Buzoiu ”Nu mi-a răspuns” | EXCLUSIV

Mădălin None s-a întors în casa de la Puterea Dragostei cu forțe proaspete și cu dorința de a cunoaște fete noi.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Mădălin None a fost un concurent cu multe admiratoare în primul sezon de la Puterea Dragostei, însă a plecat și nu s-a mai întors decât în sezonul doi. Spune că s-a întors fără să se mai gândească la conflictele din trecut. Astfel că păstrează o relație decentă cu Bianca, după ce în sezonul unu s-au tot atacat, iar acum None vrea să se întoarcă în casă și Roxana.

Citeste si: Ștefania, înapoi în casa Puterea dragostei? Concurenta care s-a iubit cu Adelin a făcut primele declarații

Citeste si: Bianca și Livian de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant pentru Mary și Robert! Cei doi au împlinit două luni de când sunt un cuplu VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Cât de bogat este de fapt Fizz de la Puterea Dragostei? Ce afacere are și ce mașini conduce

”Mi-ar plăcea să intre Roxi în casă. În sezonul 1 ne-am înțeles bine. I-am dat mesaj să o întreb dacă intră în casă, dar nu mi-a răspuns”, a spus None despre Roxana Buzoiu.

None, despre Roxana după ce a fost eliminat de la Puterea Dragostei ”Nu aș putea să rezist cu ea”

Asta deși în primul sezon, după ce s-a sărutat cu Roxana, acesta a criticat-o în timp ce bruneta se iubea cu Andy. De altfel, la scurt timp după ce a fost eliminat de la Puterea Dragostei sezonul 1, Mădălin None a avut o reacție ciudată când a fost întrebat despre Roxana. "Eu v-am zis că fata asta e bipolară! Nu aş putea să rezist cu ea", a spus None în urmă cu câteva luni.

Deși au existat mai multe zvonuri cum că Roxana Buzoiu ar intra din nou în casa de la Puterea Dragostei, tânăra este tot în țară. Însă, în show a ajuns Andy, fostul iubit al Roxanei, bărbatul de care aceasta s-a despărțit chiar în show, după ce l-ar fi înșelat. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate