None de la Puterea Dragostei, primele declarații despre femeia care susține că e iubita lui! Ce legătură este între cei doi EXCLUSIV

None de la Puterea Dragostei a fost acuzat, în urmă cu ceva timp, că are acasă o soție și un copil. Acum, o femeie susține că e iubita lui.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

None a negat mereu zvonurile că ar avea soție sau iubită, el spunând că e singur și…disponibil. După apariția unei imagini în care None apare alături de o femeie, despre care s-a spus că este soția lui, cu care ar avea și un copil, bărbatul a lămurit situația. None a spus că în poză este o femeie cu care a avut o aventură în urmă cu câțiva ani, la mare, iar femeia are acum un copil cu un alt bărbat.

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, dezvăluiri: "Discuţiile mele cu Bianca în afara emisiunii au fost doar despre sex"

Citeste si: None, adevărul despre cei din casa de la Puterea Dragostei! ”Doar Plușica și Daniel….” EXCLUSIV

Citeste si: None, despre declarația Biancăi, după ce el a plecat de la Puterea Dragostei: ”Adevărata dragoste a arătat-o după plecarea mea” EXCLUSIV

Fostul concurent de la puterea Dragostei a povestit și despre ultima sa relație, una serioasă, care a durat câțiva ani, însă care s-a destrămat înainte ca el să intre în casa de la Puterea Dragostei. Iată însă, că pe paginile fanilor emisiunii a apărut acum o altă femeie care susține că este iubita lui None. Aceasta a postat și un mesaj ferm în care le spune celorlalte admiratoare să stea departe de None.

"Oameni buni, nu există Biancă, nu există Simina. Nu este nimeni! Eu sunt femeia lui Mădălin None. Atâta timp cât eu exist, alta nu va fi. Punct! El este omul meu. Punct!", scrie bruneta care susţine că se iubeşte cu None de la Puterea Dragostei.

 

None, despre femeia care spune că e iubita lui! ”Nu am văzut-o în viața mea”

 

După ce a văzut mesajul domnișoarei respective, None a răbufnit. Reporterii WOWbiz.ro au aflat primii cine este femeia care se declară iubita lui None și ce legătură are cu acesta. 

”Nu o cunosc pe aceasta femeie, nu am vazut-o in viata mea. Nici macar nu stiu din ce oras este. Am intrat acum pe profilul ei sa vad daca mi-a scris si am 19 mesaje de la ea, nedeschise. Nu este singura care posteaza si face afirmatii cum ca ar avea vreo legatura cu mine. Trist este faptul ca unii oameni cred asa ceva. Nu am fost interesat cand am vazut pe internet stirea legata de ea, pentru ca am vazut in comentariu ca nici macar nu stie sa scrie corect gramatical”, ne-a declarat None despre femeia care a spus ca i-ar fi iubita.

 

După ce a fost eliminat de la Puterea Dragostei, None a spus că ar vrea să se întoarcă în emisiune pentru a încerca să facă un cuplu cu Simina sau cu Simona, ultima concurentă intrată la Puterea Dragostei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: