None, declarații bombă despre Ella de la Puterea Dragostei! ”Da, vorbesc cu ea încă din decembrie” EXCLUSIV

Jador a acuzat-o pe Ella că în timp ce în emisiunea Puterea Dragostei spunea că vrea o relație cu el, în afară vorbea cu alți bărbați. Iar unul dintre acesta ar fi None.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Un scandal uriaș a izbucnit la Puterea Dragostei, între Ella și Jador. Artistul a declarat că bruneta nu este o „fată cuminte”, așa cum vrea ea să pară în emisiune. În plus, spune Jador, deși în timpul emisiunii, Ella spune mereu că îl place pe el, în afara casei nici nu-l bagă în seamă.

fara descriere

”Vorbește cu alți băieți. Vorbește și cu None. Am văzut eu! Îi dă mereu mesaje, discută”, a spus Jador. Ella a confirmat informația aruncată de Jador și a spus că vorbește cu None și că îl place pe fostul conurent din sezonul 1 de la Puterea Dragostei.

Ei bine, Mădălin None a vorbit și el despre Ella. Tânărul a spus, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro de când o cunoaște pe frumoasa brunetă și ce relație are cu aceasta.

Citeste si: Cu câți bărbați a făcut sex Ella de la Puterea Dragostei! S-a aflat după ce Jador a spus că nu e „fată cuminte”, așa cum vrea să pară

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, dezamăgită de purtarea lui Jador ”Eu îmi doresc…” DECLARAȚII EXCLUSIVE

Citeste si: Ella, dezvăluire cutremurătoare: mama ei a orbit de la 14 ani! Tuturor le-au dat lacrimile când au auzit, inclusiv Andreei Mantea

”Vorbesc cu Ella, mi-a plăcut de la început de ea, ca femeie. Este frumoasă, matură, serioasă. Am început să vorbim prin decembrie. Nu ne-am văzut însă până acum față în față”, ne-a mărturisit Mădălin None, concurent în primul sezon de la Puterea Dragostei.

fara descriere

Ella de la Puterea Dragostei își dorește un bărbat care să o respecte

Ella a devenit în scurt timp de la intrarea ei în casa de la Puterea Dragostei, o concurentă extrem de iubită de telespectatori. Frumoasa brunetă are 23 ani, e născută în Oradea și locuiește în Cluj-Napoca. Activează în domeniul marketingului, lucrează pentru o firmă de construcții. Se autodescrie ca fiind o fire iubitoare și sociabilă. Tot ce își dorește de la un bărbat este ca acesta să o respecte și să o iubească pentru tot ceea ce reprezintă ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate