None, declarații bombă despre Ella de la Puterea Dragostei! ”Da, vorbesc cu ea încă din decembrie” EXCLUSIV

Jador a acuzat-o pe Ella că în timp ce în emisiunea Puterea Dragostei spunea că vrea o relație cu el, în afară vorbea cu alți bărbați. Iar unul dintre acesta ar fi None.

Autor: C.L.

In articol:

Un scandal uriaș a izbucnit la Puterea Dragostei, între Ella și Jador. Artistul a declarat că bruneta nu este o „fată cuminte”, așa cum vrea ea să pară în emisiune. În plus, spune Jador, deși în timpul emisiunii, Ella spune mereu că îl place pe el, în afara casei nici nu-l bagă în seamă.

”Vorbește cu alți băieți. Vorbește și cu None. Am văzut eu! Îi dă mereu mesaje, discută”, a spus Jador. Ella a confirmat informația aruncată de Jador și a spus că vorbește cu None și că îl place pe fostul conurent din sezonul 1 de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Ei bine, Mădălin None a vorbit și el despre Ella. Tânărul a spus, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro de când o cunoaște pe frumoasa brunetă și ce relație are cu aceasta.

Citeste si: Cu câți bărbați a făcut sex Ella de la Puterea Dragostei! S-a aflat după ce Jador a spus că nu e „fată cuminte”, așa cum vrea să pară

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, dezamăgită de purtarea lui Jador ”Eu îmi doresc…” DECLARAȚII EXCLUSIVE

Citeste si: Ella, dezvăluire cutremurătoare: mama ei a orbit de la 14 ani! Tuturor le-au dat lacrimile când au auzit, inclusiv Andreei Mantea

”Vorbesc cu Ella, mi-a plăcut de la început de ea, ca femeie. Este frumoasă, matură, serioasă.

Am început să vorbim prin decembrie. Nu ne-am văzut însă până acum față în față”, ne-a mărturisit Mădălin None, concurent în primul sezon de la Puterea Dragostei.

Ella de la Puterea Dragostei își dorește un bărbat care să o respecte

Ella a devenit în scurt timp de la intrarea ei în casa de la Puterea Dragostei, o concurentă extrem de iubită de telespectatori.

Frumoasa brunetă are 23 ani, e născută în Oradea și locuiește în Cluj-Napoca. Activează în domeniul marketingului, lucrează pentru o firmă de construcții. Se autodescrie ca fiind o fire iubitoare și sociabilă. Tot ce își dorește de la un bărbat este ca acesta să o respecte și să o iubească pentru tot ceea ce reprezintă ea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Roxana, atac dur la foștii concurenți de la Puterea Dragostei! ”Nu sunteți în măsură să aveți arfele astea pe burta goală”

Promo Puterea Dragostei. Jador o vrea pe Simina înapoi în casă. Andreea și Livian se despart?

Declarație șoc a lui Iancu după eliminarea Biancăi de la Puterea dragostei! ”Nu o vreau, nu este femeia potrivită pentru mine” EXCLUSIV

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Anunț major pentru românii care au peste 65 de ani. Toți trebuie să știe. E decizia momentului

Nu combina niciodată acest fruct cu aceste medicamente! Se crează o substanță toxică care îți poate provoca chiar și moartea! Profesorul Mecincopschi avertizează

Detaliul pe care trebuie să-l știți atunci când vă cumpărați electrocasnice

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies