None o atacă din nou dur pe Bianca! "Stă în casa Puterea dragostei numai pentru bani"

None dă cărțile pe față în relația de la distanță cu Bianca de la Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor:

Mădălin None a plecat din casa Puterea dragostei de mai bine de trei luni, dar cu toate acestea, bărbatul rămâne în continuare în atenția publicului. Mai mult, războiul lui rece, de la distanță de data această, cu Bianca Comănici, pare că nu și-a terminat gloanțele.

"În casă plângea după mine, iar atunci când am ieșit din competiție, spunea așa... textual, ce bine că a plecat șarpele"! Păi cum vine asta, măi Bianca, ori mă iubești, ori mă detești?! În fine, oricare ar fi răspunsul, așa cum m-am exprimat întotdeauna în emisiune, ea mie nu îmi place deloc nici ca femeie, nici ca prietenă, iar de caracter... nu mai zic nimic", a declarat None.

 

None a spus totul despre Bianca de la Puterea dragostei! ”Nu iubește pe nimeni”

Declarațiile date în premieră de None nu s-au oprit aici. Dimpotrivă, îndragitul concurent a făcut o ironie la adresa tinerei cu care a fost mai mereu în contradictoriu în casă.

None a spus totul despre Bianca de la Puterea dragostei, extrem de amuzat, dar totodată și serios. "Ea stă în casă numai pentru bani! Nu iubește pe nimeni! Și atunci, să punem fața ei pe ecran, să scriem un număr de cont și să așteptăm donațiile. Poate așa o să îi placă", a conchis bărbatul.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: