None o iubește pe Simina?! Avem ultimele informații în cea mai nouă idila din casa Puterea Dragostei EXCLUSIV

None de la Puterea Dragostei se întoarce în casă pentru a încerca o relație cu Simina, tânără care, până acum, l-a cucerit doar ca prietenă

Distribuie pe:

Autor: C.I.

După ce Jador a pus punct definitiv relației cu Simina, se pare că o nouă poveste de dragoste o va avea pe brunetă în prim-plan! Astfel, dacă nu a fost să fie amor până la adânci bătrâneți cu manelistul, tânără din Timișoara și-a îndreptat atenția către None.

Din informațiile apărute în ultimele zile în casa Puterea Dragostei, cert este că Simina îi simte acolo lipsa lui None, cel care a părăsit show-ul în urmă cu două săptămâni."Mi-a dat mesaje în care mi-a spus că îi este dor de mine. Mai mult, mi-a zis clar că i-ar plăcea să mă întorc în emisiune", a spus fostul concurent.

Citeste si: Victor Slav, amănunt emoționant! A vorbit despre lucrul care îl leagă cel mai tare de fiica lui și a Biancăi Drăgușanu

Citeste si: S-a despărţit fiica lui Sile Cămătaru de soţul ei? Rebecca a şters toate pozele cu Ninel Moxu!

Citeste si: Gabriel Cotabiță își lansează astăzi noua piesă! Artistul colaborează cu Andrei Tudor

None se cuplează cu Simina! ”Este o persoană finuță”

Pe de altă parte, reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră că tânărul nu a răspuns încă pozitiv sentimentelor pe care fata le simte pentru el în acest moment, ci mai are, așa cum este și firesc, o serie de rețineri. Așadar, în ciudă faptului că, acum, toți așteaptă să vadă dacă None se cuplează cu Simina, situația, din punctul de vedere al bărbatului nu este clară. "Îmi place Simina, este o persoană finuță, sinceră și este posibil să mă întorc în casa Puterea Dragostei pentru ea. Cu toate acestea, nu pot spune, cu certitudine, că vom avea o relație. Voi încerca să o cunosc și ca femeie, nu doar că prietenă, așa cum a fost până acum! În cazul în care vom fi pe aceeași lungime de unde, ne vom place, va ieși ceva frumos, dacă nu, asta e, rămânem prieteni și fiecare va încerca să își găsească perechea potrivită ", a declarat None, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: