Nora lui Liviu Dragnea si-a pus silicoane inainte de nunta? Uite ce bust generos are astazi Gina, in comparatie cu trupul pe care si l-a aratat la un concurs de Miss!

Intrebarea daca nora lui Liviu Dragnea si-a pus silicoane inainte de nunta este legitima, daca este sa comparam cateva fotografii.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Se pare ca nora lui Liviu Dragnea si-a pus silicoane inainte de nunta. Gina s-a maritat recent cu Valentin, fiul liderului PSD, iar din fotografiile realizate la eveniment se vede cum aceasta a purtat un decolteu generos, care lasa sa se vada sanii ce par a fi siliconati. (vezi cati bani a strans la nunta fiul lui Dragnea)

Nora lui Liviu Dragnea si-a pus silicoane inainte de nunta: "Are sanii mai mici"

„Mulţumim cititorului “A” că ne-a semnalat cazul: “Dar de ce în pozele de dinainte de nuntă are sânii (mult) mai mici decât în pozele de la nuntă? A umblat Olguţa cu bagheta magică peste ei? A descântat doamna Dan de cervicală?”, a postat site-ul umoristic Kamikaze.

Nora lui Liviu Dragnea si-a pus silicoane inainte de nunta. Gina a pozat in costum de baie

Fotografiile arata ca nora lui Liviu Dragnea si-a pus silicoane inainte de nunta. Acum 9 ani, Gina a pozat in costum de baie la concursul Miss Universe Romania, aceasta avand niste sani foarte mici, total diferiti de ce a etalat la nunta. Iubita lui Dragnea Jr s-a clasat atunci doar pe locul 20 si a ratat calificarea in finala mondiala a concursului de frumusete.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate