Nora sexy a lui Liviu Dragnea a fost somata de Fisc sa isi plateasca datoriile! Frumoasa Gina avea de dat 250 de lei Serviciului de urmarire si incasare creante bugetare! | EXCLUSIV

La sfarsitul lui 2017, nora sexy a lui Liviu Dragnea a fost somata de Fisc sa isi plateasca restantele. Alexandra figura cu o datorie de 250 de lei.

Autor: Matei Vaihan

Pe 15 decembrie 2017, nora sexy a lui Liviu Dragnea a fost somata de Fisc. Numele Ginei Alexandra Tatulescu, fost fotomodel, care se va marita in aceasta saptamana cu fiul presedintelui PSD, Valentin, se afla pe o lista intocmita de „Serviciul de urmarire si incasare creante bugetare” din cadrul „Serviciului Public Finante Locale-Municipiul Ploiesti”.( vezi cum vor protestatarii sa strice nunta lui Dragnea Jr)

Nora sexy a lui Liviu Dragnea a fost somata de Fisc. Gina s-a mutat acum 2 ani in Bucuresti

Gina a locuit in Ploiesti pana cum doi ani, apoi s-a mutat in Bucuresti, cu tatal ei, preotul Dionisie Tatulescu. „Au fost emise acte administrative fiscale pentru urmatorii contribuabili: somatii persoane fizice”, se arata in document. Pe respectiva lista, in dreptul numelui Ginei Tatulescu este trecuta suma de 250 de lei.

Nora sexy a lui Liviu Dragnea a fost somata de Fisc. Gina a participat la un concurs de Miss

Acum cateva luni, nora sexy a lui Liviu Dragnea a fost somata de Fisc. Gina a pozat sexy in urma cu 9 ani, atunci cand si-a incercat norocul la concursul Miss Universe Romania.

Iubita lui Dragnea Jr s-a clasat atunci doar pe locul 20 si a ratat calificarea in finala mondiala a concursului de frumusete.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies