Nora Vioricăi Dăncilă a purtat un decolteu provocator la o petrecere! Vezi cum s-a distrat soţia lui Victor Dăncilă alături de prietenele ei!

Nu mai e un secret că nora Vioricăi Dăncilă a purtat un decolteu provocator la o petrecere.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Amicii Elenei au văzut că nora Vioricăi Dăncilă a purtat un decolteu provocator la o petrecere.

Soţia lui Victor Dăncilă a ieşit cu prietenele sale la un club, iar ea a îmbrăcat o rochie albastră care a avut un decolteu mai mult decât generos.

Citeste si: Adevărul despre rochia ”cu găurele” pe care Viorica Dăncilă a purtat-o la Parlamentul European! Se vedea pielea sau nu? FOTO

Citeste si: Exclusivitate națională! Înregistrare telefonică incendiară cu Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, după mega-scandalul iscat de vânzarea casei cumpărate din donații. Ce zice despre Cătălin Moroșanu, vedeta care i-a fost alături – FOTO-VIDEO- bzi.ro

Citeste si: Fiul Vioricăi Dăncilă a plecat într-o vacanţă de 5 stele în Caraibe după ce şi s-a dublat salariul! Victor s-a cazat într-o locaţie exclusivistă dintr-o staţiune din Columbia! FOTO

Citeste si: Cum şi-a dublat salariul fiul Vioricăi Dăncilă! Vezi cum a ajuns să câştige peste 1.500 de euro pe lună la Curtea de Conturi!

Nora Vioricăi Dăncilă a purtat un decolteu provocator la o petrecere. Elena este consilier juridic 

Elena Dăncilă lucrează la Primăria Sectorului 5, de aproape doi ani, în funcţia de consilier juridic. Ea s-a măritat cu Victor Dăncilă în octombrie 2015, la nuntă participând aproape toţi liderii PSD.( citeşte cum a fost la nunta Vioricăi Dăncilă)

Nora Vioricăi Dăncilă a purtat un decolteu provocator la o petrecere. Elena şi Victor s-au întors din Columbia

E clar că nora Vioricăi Dăncilă a purtat un decolteu provocator la o petrecere. Elena şi Victor Dăncilă s-au întors recent dintr-o vacanţă în Columbia, acolo unde fiul premierului a sărbătorit împlinirea a 29 de ani.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Dezvăluiri despre numărul de telefon al premierului Viorica Dăncilă! "Nu îl schimb" Vezi şi de ce NU are prim-ministrul cont de facebook!

Viorica Dăncilă a făcut mărturisi dureroase despre Victor, fiul ei! Cum a aflat el că este adoptat: „Mi-a spus ”poți să mă pedepsești pentru că nu sunt copilul tău!”

Viorica Dăncilă, mărturisire cutremurătoare. Ce i-a spus mama naturală a fiului ei când a întâlnit-o prima dată

Iată care este moștenirea pe care Prințul Philip a lăsat-o!

Bill Gates va controla totul. Se va întâmpla în 2022. E uluitor ce vrea să facă cu vremea și soarele

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

14 aprilie, zi neagră pentru americani. Catastrofă naturală fără precedent

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies