NOTE FINALE Titularizare 2022. Ce rezultate au obținut candidații în urma contestațiilor

Titularizare 2022. În data de 13 iulie 2022 a avut loc proba scrisă din cadrul examenului de titularizare. Iată când se afișează rezultatele finale!

Autor: Daniela Radan

In articol:

Titularizare 2022. Când se afișează rezultatele finale la examenul de titularizare.

În data de 13 iulie 2022 a avut loc scrisă din cadrul examenului de titularizare, urmând ca marți, 19 iulie 2022, să se comunice rezultatele inițiale. Iată când vor afla candidații rezultatele finale!

Ce este examenul de titularizare 2022

Titularizarea se referă la angajarea într-o unitate de învățământ pe o perioadă nedeterminată. Astfel, pentru „a se titulariza”, profesorii au nevoie să susțină un examen compus din două probe: scris și inspecție la clasă în profilul postului. Conform edupedu.ro, pentru a se angaja pe o perioadă nedeterminată, candidații trebuie să obțină minimum nota 7 atât la scris, cât și la inspecția la clasă.

Totodată, pentru a deveni suplinitor, adică profesor cu termen de angajare determinată, candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât în cadrul probei scrise, cât și la inspecția la clasă. Iată când urmează să aibă loc proba scrisă pentru titularizare 2022! Reamintim că probele practice și inspecțiile speciale la clasă, precum și soluționarea contestațiilor au avut loc până pe 30 iunie 2022.

De altfel, în timpul stării de alertă, acestea nu au mai fost susținute, reluându-se după doi ani.

rezultate titularizare 2022

Titularizare 2022. Când se afișează rezultatele finale la examenul de titularizare

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Calendar BAC 2022 sesiunea de toamnă. Când vor susține candidații probele la cea de-a doua sesiune de Bacalaureat

Proba scrisă a examenului de titularizare 2022 a avut loc pe 13 iulie 2022

Proba scrisă din cadrul examenului de titularizare 2022 a avut loc pe 13 iulie, iar conform metodologiei concursului, proba scrisă a început la ora 09:00.

„Candidații vor fi prezenți în sala de concurs, cel mai devreme la orele 7.00 și cel mai târziu la orele 8.00. Candidații care nu sunt prezenți în sală înainte de a fi deschis plicul cu subiecte nu mai pot susține proba scrisă.”, citează edupedu.ro. Astfel, după primirea subiectelor, candidații au avut la dispoziție o durată de redactare de 4 ore. Excepție fac candidații cu deficiențe grave, ei putând depăși timpul cu până la două ore.

Citeste si: În ce stare se află Nikita de România, după ce a ajuns în comă la spital! Decizia luată de medici- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

La fel ca în cazul BAC-ului sau al Evaluării Naționale, candidații au fost supravegheați audio-video, au folosit cerneală de culoare albastră sau pix cu pastă de culoare albastră și nu au avut voie să aibă asupra lor dispozitive electronice sau genți, ghiozdane și așa mai departe:

„Candidații și asistenții supraveghetori nu pot avea asupra lor, în sala de examen, obiecte sau materiale din următoarele categorii: genți, poșete, ziare, reviste, cărți, caiete, mijloace electronice de calcul, telefoane mobile sau orice alte mijloace care intermediază/facilitează comunicarea la distanță, precum și alte obiecte/materiale a căror utilizare afectează desfășurarea examenului în condiții de legalitate, echitate și obiectivitate. (…) Materialele și/sau obiectele nepermise vor fi depuse în sala de depozitare a obiectelor personale, înainte de intrarea în sala de examen.”, potrivit metodologiei.

Citeste si: Bacalaureat 2022. Actele necesare pentru înscrierea la sesiunea de toamnă de BAC

Când se afișează rezultatele finale la examenul de titularizare 2022

Examenul de titularizare este calea prin intermediul căreia un profesor se angajează într-o unitate de învățământ pe termen nedeterminat. Astfel, acesta devine „titular”, adică poate rămâne cu postul său fără a avea teamă că poate fi înlocuit.

Anul acesta, probele practice și inspecțiile speciale la clasă, precum și soluționarea contestațiilor au avut loc până pe 30 iunie 2022, urmând ca pe 4 iulie să fie afișate rezultatele. În continuare, pe 13 iulie 2022 s-a desfășurat proba scrisă, iar pe 19 iulie, candidații vor afla rezultatele inițiale. Profesorii nemulțumiți de note pot contesta rezultatele, iar pe 27 iulie 2022 vor afla rezultatele finale. AICI   puteți vedea rezultatele finale la Titularizare 2022.

Calendar complet titularizare 2022

4 iulie 2022- afișarea rezultatelor la probele practice/orale și a inspecțiilor speciale la clasă

13 iulie 2022- desfășurarea probei scrise

19 iulie 2022- comunicarea rezultatelor inițiale

27 iulie 2022- rezultate finale după contestatii

1. Cadrelor didactice titulare, conform prevederilor art.74 alin. (3), lit. b) din Metodologie
2. Cadrelor didactice titulare, conform prevederilor art. 74 alin. (3), lit. c) din Metodologie
3. Cadrelor didactice angajate pe durata de viabilitate a postului/catedrei rămase cu norma didactică de predare incompletă, conform prevederilor art. 74 alin. (3), lit.
d) din Metodologie
4. Cadrelor didactice titulare, conform prevederilor art. 74 alin. (3), lit. e) sau 80 alin. (9) din Metodologie, după caz
5. Repartizarea cadrelor didactice angajate pe durata de viabilitate a postului/catedrei care au participat la concursul naţional, sesiunea 2022, conform prevederilor art. 74 alin. (3), lit. f) sau 80 alin. (9) din Metodologie, după caz

2 august 2022- actualizarea listei posturilor didactice/ catedrelor vacante/ rezervate

2-22 august 2022- emiterea și comunicarea deciziilor de repartizare pe post/catedră

Sursă: edupedu.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Calendar Titularizare 2022. În ce constă concursul de Titularizare 2022

Titularizare 2022. Modele de subiecte pentru proba scrisă. Ce reguli trebuie să respecte candidații

TITULARIZARE 2022. MODELE de SUBIECTE și barem

5 zodii dau lovitura. Berbecii vor obține o reușită importantă

NENOROCIREA care s-a abătut asupra României. Aceste zile sunt critice. Au ANUNȚAT OFICIAL

Vlăduța Lupău a născut un băiețel! Ce nume unic i-a ales micuțului său

Un alt produs consumat de români în cantități industriale devine lux. La ce preț a ajuns

Dan Petrescu, DEMIS de la CFR Cluj – Mirel Rădoi pregătit să-i ia locul – Planul lui Neluțu Varga după ce a făcut o criză de nervi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies