Noua iubita a lui Ilie Nastase a trecut si prin patul lui Nick Radoi! Afaceristul nu a avut lucruri bune de spus despre ea: "Imi pare rau de el. Eu o cunosc bine!"

Ilie Nastase s-a afisat de curand cu noua bruneta din viata lui, cea care il consoleaza dupa despartirea cu scandal de sotia lui de mai bine de sapte ani, Brigitte Nastase.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Dupa un sir lung de impacari si despartiri, Brigitte Nastase a plecat in Turcia, iar Ilie pare sa fi renuntat la ideea de a-si recuceri sotia. Tenismenul Nastase si-a tras o iubita trecuta deja de 45 de ani, pe care nu s-a sfiit sa o scoata intr-un restaurant de lux din Capitala, desi stie ca presa este pe urmele lui. 
 
Mailionarul Nick Radoi, care este stabili in Statele Unite ale Americii dar si-a facut de cap cu multe romance frumoase, spune ca actuala iubita a lui Ilie Nastase a trecut si prin viata si patul lui. 
 
Imaginile cu Ilie Năstase şi noua lui iubita, surprinşi în momente tandre de paparazzii WOWbiz.ro, l-au făcut pe milionarul Nick radoi sa se distreze copios...
 
"Ilie Năstase îmi fura gagicile. Cu prima a ieşit scandal, acum îl vad cu Ioana Simion. Ce sa spun, sunt curios dacă URMEAZĂ Mădălina Apostol... Oricum, îmi pare rău de el. Eu o cunosc bine, nu vreau sa dau detalii, dar va spun ca ea se mutase la mine, voia sa fim împreună pentru totdeauna. Despre ea am vorbit şi la Andreea Mantea şi la Victor Slav în emisiune, nu spun mai multe", ne-a spus, în exclusivitate, Nick Radoi. 
 
Mai multe imagini cu Ilie Nastase si noua lui iubita AICI

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: