Vedete

Noua iubita a lui Ilie Nastase rupe tacerea! Are ganduri serioase cu fostul tenismen: "Da, suntem impreuna"

Ilie Nastse are deja o noua iubita. Ioana este obisnuita, insa, sa fie in atentia presei dupa ce a avut o relatie cu milionarul Nick Radoi.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Brigitte si Ilie Nastase au avut o relatie tumultoasa, dar acum fiecare dintre ei si-a facut o relatie noua. Fostul tenismen a aparut cu o constanteanca pe nume Ioana, una din fostele iubite a lui Nick Radoi. 
 
"Da, suntem împreună! Mă simt foarte ok. Încă nu o pot numi relaţie, pentru că eu şi domnul Ilie suntem la început, de vreo trei săptămâni ne ştim. Ne-am cunoscut la mare, iar dânsul a făcut primul pas, însă nu vreau să dau detalii, prefer să rămână pentru noi", a declarat ea pentru Click!
 
Se pare ca Ioana are ganduri serioase cu domnul Nastase. Dupa cum a spus chiar ea, desi nu locuieste inca la el acasa, Ioana ia in calcul aceasta posibilitate pentru viitorul apropiat, cu conditia ca Ilie sa isi lamureasca situatia familiala cu Brigitte Nastase: "Aş putea să mai clarific un lucru, şi anume acela că nu m-am mutat la el acasă. Nu se pune problema de aşa ceva deocamdată, poate după ce va fi un om liber, însă până atunci nu! Ne bucurăm de vacanţă deocamdată" 

Galerie foto