WOW

Noua iubita a lui Nicolae Guta este atrasa de femei? Uite cum se pipaie Ana in club cu fetele! Una ii pune mana pe sani, iar ea o mangaie pe fund!

In urma cu doua saptamani, fanii au aflat ca noua iubita a lui Nicolae Guta este o bruneta pe nume Ana.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Noua iubita a lui Nicolae Guta este atrasa de femei? Uite cum se pipaie Ana in club cu fetele! Una ii pune mana pe sani, iar ea o mangaie pe fund!icon photo

Dupa despartirea de Cristina, noua iubita a lui Nicolae Guta a devenit o bruneta siliconata pe nume Ana, pe care manelistul a prezentat-o amicilor sai la o petrecere, in urma cu doua saptamani. Cei doi au fost nedezlispiti toata seara, atat la masa, cat si pe ringul de dans. (uite cat de dezbracata a venit iubita lui Guta la petrecere)

Noua iubita a lui Nicolae Guta. Ana a facut pe timida la prima iesire cu manelistul

Ana a parut ca este o femeie timida, pentru ca nu a discutat decat cu Guta in timpul petrecerii. Cu toate acestea, se pare ca atitudinea ei rezervata a fost cauzata de faptul ca iesise pentru prima oara cu Guta in lume si nu stia pe nimeni in afara de manelist.

Noua iubita a lui Nicolae Guta. Brunetei ii plac petrecerile in club

De fapt, noua iubita a lui Nicolae Guta are un comportament libertin atunci cand se afla in mijlocul apropiatilor. Cateva imagini realizate inainte ca Ana sa fie cu Guta arata ca aceasta de distra de minune in club, alaturi de amicele sale, de care pare foarte apropiata. Intr-un instantaneu provocator, Ana este pipaita pe sani de o prietena, in timp ce ea ii pune mana pe fund.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune