Noua metodă folosită de bucureșteni pentru a-i păcăli pe polițiști! Ce-au scris în declarație

Amenzi usturătoare și dosare penale deschise de polițiști după ce românii și-au falsificat declarația.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

E stare de urgență în România, însă vremea caldă de afară și dorul de petrecere pare să fie mai mare decât teama de îmbolnăvire.
De 1 Mai, mulți români s-au ales cu dosare penale după ce au încălcat normele impuse de restricții și, mai mult, unii au încercat să-i păcăleascî pe oamenii legii.
Astfel, mai mulți bucureșteni s-a ales cu dosare penale după ce și-au falsificat adeverințele de serviciu pentru a putea ieși din casă de 1 Mai.

Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, a vorbit, într-o intervenție telefonică, despre această nouă metodă de încercare de a încălca regulile impuse de starea de urgenţă.

fara descriere

“Numai în cursul zilei de vineri, au fost întorcmite 18 dosare penale privind falsul și uzul de fals sub semnătură privată. Unele persoane au înțeles că ar fi normal să acționeze așa. Nu este normal pentru că și falsul și uzul de fals sunt infracțiuni și se pedepsesc. Pe parcursul verificărilor, polițiștii de la Brigada Rutieră au constatat că, la momentul s-a prezentat adeverința de angajat, s-a dovedit că fie nu erau angajații acelei societăți, fie aveau raporturile suspendate”, a precizat Diana Sarca.

Poliția Română are în acest moment posibilitatea de a verifica unde lucrează o anumită persoană, astfel că orice eludare a legii este descoperită.

Alte nouă persoane, amendate cu 80.000 de lei după ce au petrecut împreună de 1 Mai

Nouă persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 39 de ani, au fost amendate cu 80.000 de lei de poliţiştii din judeţul Olt după ce au petrecut împreună de 1 Mai şi au încălcat astfel prevederile privind distanţarea socială.

Citeste si: VIDEO| Cozi mari la tarabele cu mici, de 1 Mai muncitoresc

 

"În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Osica, cu sprijinul jandarmilor olteni, au fost identificate nouă persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 36 de ani, toate din comuna Osica de Sus. Două dintre persoanele identificate sunt minore”, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.

Aceştia au precizat că cele nouă persoane au încălcat măsurile generale de prevenire a răspândirii Covid-19, respectiv măsura distanţarii sociale, prin formarea unui grup mai mare de trei persoane.

Poliţiştii au sancţionat contravenţional cele nouă persoane, cu amenzi în valoare totală de 80.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei Militare nr.2/ 2020.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate