Noua psihologi vor sa te ajute sa depasesti traumele! Vezi unde poti sa-i intalnesti

Problemele de zi cu zi, stresul de la serviciu, certurile din familie, lipsa banilor. Sunt probleme care la prima vedere par ca sunt usor de trecut, insa in timp, ele devin obstacole imposibil de invins de psihicul nostru. Un grup de noua psihologi s-au hotarat sa te ajute sa te simti bine cu tine.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere"Fii Bine cu Tine", chiar asa se numeste conferinta dedicata tuturor celor ce isi doresc sa traiasca armonios in cuplu sau in familie, sa fie impacati cu trecutul lor si mai pregatiti pentru incercarile vietii, alaturi de cei dragi si de copii. Noua specialisti de succes sunt pregatiti sa ajute, sa dea sfaturi si sa impartaseasca din experienta lor, sambata, 2 noiembrie, in cadrul conferintei, organizata de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei, ce va avea loc la Facultatea de Psihologie din Bucuresti (sos Panduri nr. 90).

Cei interesati sa invete cum sa faca fata stresului mai bine, ce modalitati de comunicare sunt cu bebelusul sau copilul mic, cum se pot gestiona problemele aparute in familie dar si multe alte probleme, pot intra pe www.psihotrauma.ro sa afle toate detaliile despre cum pot participa la workshop-urile din 2 noiembrie.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate