Noul ambasador al SUA în România a fost acuzat de hărţuire sexuală de secretara sa: „Vorbea frecvent despre femei cu sânii mari!”

Adrian Zuckerman fost acuzat de hărţuire sexuală, în urmă cu mai bine de 10 ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Adrian Zuckerman fost acuzat de hărţuire sexuală, în 2008. Adrian Zuckerman a fost confirmat de Senatul american în funcția de ambasador în România, cu 65 de voturi pentru și 30 împotrivă. Potrivit Casei Albe, Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani și vorbește fluent limba română. De asemenea, el a fost dat în judecată în 2008 pentru hărțuire sexuală de către secretara sa, Jamie Ferrauiola, de la firma de avocatură Lowenstein Sandler, unde el era partener, scria publicația Rawstory.com în septembrie 2018. (vezi cum s-a implicat ambasada SUA în cazul Sorina)

Citeste si: Fiul secret al lui Ion Iliescu are un salariu uriaş la Ambasada României în Filipine! După ce părinţii lui Mihai Sion au murit într-un accident de avion, Iliescu i-a devenit tutore şi mentor!

Citeste si: Loteria vizelor a început. Tot ce trebuie să știi pentru a nu fi descalificat

Citeste si: Secții de vot Anglia: unde pot vota românii din Anglia la alegerile prezidențiale 2019

“Conform rapoartelor, procesul a inclus acuzații conform cărora Ferrauiola a fost forțată să vadă imagini cu femei semi-nud...Ferrauiola a susținut că, după ce a fost angajată la Lowenstein, pentru a lucra ca secretară a lui Zuckerman, el a întrebat-o frecvent dacă vrea să-l întâlnească la cină și a invitat-o să bea cu el în timpul orelor de lucru.Potrivit lui Ferraiuola, el ar fi forțat-o să aibă ședințe cu ușile închise, unde i-ar fi arătat fotografii pe calculator cu femei semi-nude, povestindu-i despre viaţa sa amoroasă. Ea a susținut că Zuckerman a vorbit explicit despre viața sa sexuală și i-a cerut sfaturi pentru cum să aibă succes la întâlniri”, a dezvăluit rawstory.com.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate