Noul concurent de la ”Puterea Dragostei”, Andrei, declarații surprinzătoare încă din prima zi: ”Nu-mi place de Bianca”

Un nou concurent și-a făcut apariția în Casa Puterea Dragostei. Andrei și-a spus opinia încă de la început!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Andrei, noul concurent din Casa Puterea Dragostei, a mărturisit că față de Andreea și de Simina simte o atracție, dar nu s-a abținut să spună ce gândește despre celelalte concurente din emisiunea ”Puterea Dragostei”.

”Îmi păreți niște fete frumoase, dar de Bianca nu-mi place. De comportament, caracter. Și ce a făcut cu Jador. Nu-mi place caracterul. Foarte bine că a plecat (n.r. Adrian), mai multă înțelegere va fi. Simina e o fată sensibilă. ”, a spus Andrei.

Citeste si: Un sucevean a făcut live pe Facebook în timp ce gonea cu aproape 200 de km/h

Adrian a părăsit Casa Puterea Dragostei. S-a întâlnit în România cu Larisa

Adrian a părăsit casa "Puterea Dragostei" în gala de sâmbătă, cu lacrimi în ochi. El și Larisa au apărut în câteva fotografii împreună, după eliminare. Andreea Mantea i-a urat, la plecare, lui Adrian să aibă succes cu Larisa. El a mărturisit, de altfel, în emisiune că o place.

Imagini cu Adrian și Larisa au apărut pe rețelele de socializare după eliminarea acestuia de la "Puterea Dragostei", iar surse din apropierea concurenților show-ului ne-au declarat că cei doi locuiesc acum împreună. Nu au, însă, o relație de iubire, iar aceasta, fiindcă Larisa nu și-ar dori ca ea și Adrian să formeze un cuplu, ne-au dezvăluit aceleași surse.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate