Noul soț al Alinei Vidican e mai bogat decât Borcea! Gestul de milioane făcut de brazilian pentru a-i salva pe narcomani! EXCLUSIV

Claude Senhoreti, soțul Alinei Vidican, este autorul unui gest remarcabil, cu care și-a asigurat un loc în rai.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Claude Senhoreti, soțul brazilian al Alinei Vidican, a renunțat la un teren de dimensiuni considerabile, situat în Florida, în scopuri caritabile.

În proiect s-a implicat Biserica Catolică dar și un ONG care ajută dependenții de droguri să se recupereze.

Povestea fermelor unde narcomanii sunt tratați cu credință

Întreaga poveste a început de la un cuplu de brazilieni, prieteni cu Senhoreti, care locuiau în Statele Unite și care, în urmă cu 10 ani, au aflat că fiul lor a devenit dependent de droguri. Extrem de credincioși, cei doi au preferat să nu-l ducă pe băiat la un centru obișnuit pentru toxico-dependenți ci s-au gândit că cel mai bun lucru pentru acesta este să-l îndrepte către credință.

Citeste si: Cristi Borcea și noul soț al Alinei Vidican, întâlnire de gradul zero! „Au discutat bărbătește și...” Cum se înțeleg cei doi

Tatăl băiatului a vorbit cu sora lui care locuia în Brazilia și așa a aflat de ”Fazenda da Esperanca” (Ferma speranței), un loc situat în localitatea Mossoro, în care rolul psihologilor este luat de preoți.

Tinerii dependenți de droguri vin aici să trăiască departe de tentații, să lucreze și să se roage, iar ”rețeta” s-a dovedit una cu o rată foarte mare de succes.

Claude a donat 1,2 hectare de teren în Florida

Așa s-a întâmplat și în cazul prietenilor lui Senhoreti, care nu doar că au fost fericiți să-și vadă fiul pe calea cea bună ci s-au gândit să aducă ”Ferma speranței” în America.

Primul lucru pe care l-au făcut a fost să caute o locație, iar aici a intervenit soțul Alinei Vidican. Acesta le-a pus la dispoziție 1,2 hectare de teren situat în localitatea Lake Placid din Florida. Brazilianul nu ar fi cerut nimic la schimb, el fiind doar impresionat de povestea celor doi prieteni dar și de ambiția acestora de a crea ceva important pentru comunitate.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Alina Vidican, Claude Senhoreti

Claude este pilot și om de afaceri

Citeste si: Alina Vidican a închis ”La Vendetta”, restaurantul din Miami primit de la Cristi Borcea după divorț! Decizie de afaceri sau declarație de război, după nunta cu brazilianul Claude? EXCLUSIV

Proiectul a primit binecuvântarea episcopului din Lake Placid, dar s-a împotmolit de câțiva ani din cauza lipsei de fonduri, a problemelor birocratice dar și a lipsei aportului unor specialiști (arhitecți, ingineri, etc).

Fermele speranței au ajuns în toată lumea

Fazenda da Esperança

Așa arată Ferma Speranței din Brazilia

În acest moment, ”Fazenda da Esperanca ” a devenit un fenomen global, cu filale pe aproape toate continentele. Peste 20 de ”ferme” au fost ridicate în țări precum: Portugalia, Italia, Polonia, Rusia, Angola, Argentina, Mexic sau Filipine. Pacienții ” fermelor” sunt între 18 și 59 de ani, iar ”tratamentul” de reuperare de pe urma dependențelor de droguri sau alcool durează 12 luni, timp în care aceștia au acces la servicii de sănătate, însă cel mai mare timp și-l petrec redescoperind credința. Succesul proiectului este în acest moment atât de mare încât s-au format liste de așteptare înstinse chiar pe ani întregi pentru viitori pacienți ai ”fermelor”.

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alina Vidican, primele declarații după ce s-a recăsătorit. Când îl aduce fosta parteneră a lui Cristi Borcea pe actualul ei soț în România?

Primele imagini de la nunta Alinei Vidican cu brazilianul Claude Senhoreti! Eveniment de 5 stele în Miami pentru fosta soție a lui Cristi Borcea!

Toate detaliile nunții americane de peste 3 zile dintre Alina Vidican și pilotul Claude! Fosta doamnă Borcea se teme de ghinion: ce condiție bizară le-a pus invitaților! Cât...

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

ȘOCUL ANULUI despre PFIZER! Lovitură totală pentru cei vaccinați cu ambele doze. Au anunțat acum

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

E descoperirea momentului. O plantă otrăvitoare, leacul pentru COVID-19. Rezultatele din laborator sunt promițătoare

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies