Vedete

Noutati de senzatie pentru fanii emisiunii "Bravo, ai stil!". Intra AICI sa vezi ce pregatesc cateva dintre cele mai indragite foste concurente.

Emiliana de la "Bravo, ai stil!" lanseaza o colectie de haine. Tanara este pe cai mari.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Noutati de senzatie pentru fanii emisiunii "Bravo, ai stil!". Intra AICI sa vezi ce pregatesc cateva dintre cele mai indragite foste concurente.icon photo

Emisiunea fenomen "Bravo, ai stil!" a adus in fata publicului tinere frumoase, iubitoare de moda, ambitioase si dornice sa demonstreze ca merita un loc in showbiz, in lumina reflectoarelor.

Dupa participarea la show-ul difuzat la Kanal D, multe dintre fostele concurente au profitat de notorietatea si de popularitatea lor si au devenit adevarati influenceri pe retelele de socializare.

Ei bine, Emiliana Burghelea, una dintre finalistele celui de-al treilea sezon, a debutat in lumea designului vestimentar, frumoasa in varsta de 20 de ani pregatindu-se minutios sa-si lanseze prima colectie de haine.

Evenimentul va avea loc pe 19 septembrie, la un club celebru din Capitala, iar manechine vor fi chiar fostele ei colege care-i sunt si bune prietene.

"Colectia capsula Deependent by Emily Burghelea, "Back to school" este un vis care usor-usor, se materializeaza. Odata cu inceperea cursurilor cu Maurice Munteanu, care este o sursa de inspiratie si unul dintre personajele mele preferate din zona modei romanesti, am inceput sa imi doresc sa ma implic in realizarea unei colectii unde sa imi pun amprenta. Nu as vrea sa dezvalui foarte multe amanunte despre colectie pana la lansare. Va spun doar ca vor fi multe carouri si un stil fresh pentru scoala", a declarat Emiliana Burghelea. 

 
Benone Sinulescu şi-a făcut o casă de vis în munţii Buzăului! Rapsodul de 81 de ani este originar din comuna Siriu FOTO EXCLUSIV  icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

 Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”icon photo

Vedete

Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”

Reuniune inedită în familia Boran, în episodul de azi din ”Mireasa din Istanbul”, difuzat de Kanal D

Titlu secțiune