WOW

Nu a mai rezistat si l-a ucis pe pedofilul care i-a abuzat fetita! "Romania te respecta"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Nu a mai rezistat si l-a ucis pe pedofilul care i-a abuzat fetita! "Romania te respecta"icon photo
Cazul unui barbat din Lituania care a decis sa isi faca singur dreptate si l-a ucis pe pedofilul care i-a abuzat fetita de doar 4 ani, a fost readus in discutie in contextul agresiunii din lift, in care un barbat abuzeaza doi copii intr-un bloc din Drumul Taberei.

Drasius Kedys a ramas in istoria Lituaniei dupa ce in urma cu 10 ani a decis sa ii faca singur dreptate fetitei sale. Povestea lui pare desprinsA din filme.


Taticul fetitei a luptat in zadar cu sistemul dupa ce a aflat ca mai multe persoane influente, dintre care un politician si un judecator, i-au batjocorit fiica.


Contextul in care a avut loc acest abuz este unul si mai cutremurator.
Drasius divortase de mama fetitei si abia mai tarziu avea sa afle ca in zilele petrecute in vizita la mama ei, fetita era abuzata de catre oameni influente, contra cost, chiar sub ochii mamei sale.
Totul a pornit dupa ce micuta si-a rugat tatal sa nu o mai duca acasa la mama ei pentru ca "vine si Androis (N.r. Andrius Usas, om politic) si ma linge".


Fosta sotie a lui Drasius impreuna cu sora ei, isi supuneau de comun acord fetitele la astfel de abuzuri.
Dupa zeci de plangeri facute de barbat la politie si petitii la Parlamentul European, nimeni nu l-a luat in seama, in ciuda dovezilor pe care le avea.
Mai mult, el si-a filmat si fetita in timp ce povestea detalii zguduitoare despre ce se intampla in casa mamei sale.


"Obisnuiam sa venim aici (n.r. – un motel pe care fetita i-l arata taticului ei. Mami venea si ea si se dezbraca. Ramânea în chiloti si în sutien. si ei – Andrius, Jonas si Aidas (persoana ramasa neidentificata) o fotografiau. Apoi ma atingeau pe mine. Ma lingeau, se jucau cu "cocoselul" pe mine, mi-l bagau în gura, ma puneau sa-l ling si iesea o crema din el", povestea fetita.
Nemultumit de cum s-a desfasurat ancheta, Drasius a impuscat un an mai tarziu, doi barbati, printre care si judecătorul Jonas Furmanaviczius, barbatul pe care micuta il recunoscuse din fotografiile a catorva zeci de barbati.


Ulterior, Drasius a fost dat in urmarite de Interpol, iar tara intreaga l-a transformat in erou. Oamenii din Lituania au iesit in strada si i-au scandat numele, fiind de partea lui.
In anul 2010, Drasius Kedys a fost gasit mort intr-o casa, insa si astazi numele lui starneste admiratia tuturor pentru lupta pe care a dus-o de unul singur si modul in care i-a facut dreptate fiicei sale.
Chiar si in contextul pedofilului din lift, din Romania, numele lui a fost readus in discutie, atat de persoane de rand, cat si de persoane publice.
"Romania te respecta", a fost unul din mesajele aparute pe internet in dreptul unei fotografii cu taticul lituanian.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune