Nu ai crede asa ceva! Mihaela Radulescu este foarte sensibila! "Mi se poate face rau de la emotii"

Chiar daca pare o femeie foarte puternica, Mihaela Radulescu marturiseste ca ascunde o sensibilitate, oricat de dura ar parea.

Distribuie pe:

fara descriereIntr-un interviu acordat pentru emisiunea D-Paparazzi de la Kanal D, Mihaela a spus ca "Toata viata am fost o fiinta emotiva, dar asa bine am reusit sa-mi stapanesc emotiile, incat nu v-ati dat seama de asta. Mi s-a facut si rau de emotie. Merg pana acolo inca mi se poate face rau. La un eveniment nu am putut merge pe tocuri, atat de tare imi tremurau picioarele".

##VIDEO8362##

Mihaela Radulescu nu se desparte niciodata de bratarile ei norocoase, nici macar atunci cand face dus: "Sunt tatuajele mele, inseamna amintiri frumoase, oameni faini. Sunt mai importante ca diamantele. Am cateva de carpa de la fiul meu care sunt mai pretioase ca orice".

In ceea ce priveste planurile de Sarbatori, vedeta TV nu va prezenta nicio emisiune: "Am refuzat niste oferte, nu pentru ca nu imi place fac, dar n-am primit una atat de interesanta incat sa merite sa imi fac sarbatorile la TV".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate