Nu ai fi banuit niciodata! Mihaela Radulescu are motive sa fie mandra de iubitul ei Dani! Afla ce afaceri profitabile are Otil!

Surprinzator pentru unii, Dani Otil a ajuns in situatia in care castiga mai bine decat iubita sa, Mihaela Radulescu! Talentul lui in afaceri il ajuta sa aiba parte de conturi grase si sa se descurce de minune in orice domeniul!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereMihaela castiga mai putin decat Dani!!!fara descriereDani are talent de afacerist, firmele lui sunt prospereAstfel, conform site-ului Antitepari.ro, Daniel Zeno Otil, pe numele sau din buletin, figureaza ca asociat in doua firme profitabile, insa una dintre ele este mai mult decat prospera! Societatea “Dani Otil” SRL, inregistrata intr-un sat din judetul Buzau (n.r.. loc preferat de omul de televiziune pentru escapadele sale calare pe motocicleta), a incheiat anul cu un profit net de 247.956 lei, la o cifra de afaceri de…416.859 lei! Bani buni si multi, iar daca mai punem la socoteala si salariul mare pe care il are la Antena1 unde prezinta doua emisiuni, “Neatza” si “X Factor”, avem o imagine completa a conturilor carismaticului om de televiziune!


Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate