Nu ai idee cu ce sa iti servesti invitatii de Craciun? Chef Florin Dumitrescu iti recomanda untura de porc frecata cu sare si usturoi!

Sarbatorile de Iarna se apropie si multi dintre romani se gandesc la delicatesele pe care o sa le serveasca in zilele de sarbatoare.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereDaca nu te-ai gandit pana acum la ce vei pune pe masa de Craciun, Chef Florin Dumitrescu iti recomanda o gustrae care ii va face pe invitatii tai sa se linga pe degete. Inainte de a servi aperitivul, musafirii pot sa serveasca o gustare romaneasca alcatuita din putina untura de porc sau unt frecat cu usturoi si sare, muraturi taiate marunt si stropite cu putin ulei de masline si o palinca buna pentru a le deschide apetitul.

“Pentru primul fel de mancare va sugerez sa alegeti ceva simplu, usor, care sa va ajute sa duceti la bun sfarsit o masa formata din 3 sau 4 feluri: o supa crema de legume cu crutoane, in care aruncati cate ierburi proaspete doriti sau, daca vreti sa gustati ceva cu “spirit de Craciun”, va recomand o supa crema de dovleac, cu nucsoara si scortisoara. Credeti-ma, are un gust fabulous, demential, mai ales daca fierbeti dovleacul in supa de pui”, a mai adaugat Florin.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate