Nu are noroc in dragoste, dar la poker este as! Gina despre despartirea de Radut: "Doar eu si partenerul meu stim ce s-a intamplat, ce se intampla si ce se va intampla"

Fostul iepuras Playboy Gina Pistol a castigat un turneu demonstrativ de poker, la care au mai participat Alex Piturca, Helmuth Duckadam si mai multi reprezentanti mass-media.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descrierefara descriereGina a facut spectacol sambata seara la o partida de texas hold’em organizata de PartyPoker, al carei mare premiu a constat intr-o excursie la una din etapele World Poker Tour 2013 pentru jurnalistul care ramane ultimul la masa finala alaturi de cele trei vedete invitate. 20 de ziaristi si bloggeri au participat la cele patru mese de calificare, iar patru au ajuns in finala si au intrat la duel cu Gina Pistol, Alex Piturca si Helmuth Duckadam. Bloggerul Dan Constantin Ionescu a fost ultimul reprezentant mass-media ramas la masa finala si, implicit, castigatorul excursiei VIP la un turneu WPT din 2013.

Masa finala a fost castigata de Gina Pistol, care l-a invins pe Helmuth Duckadam. Desi a tot incercat sa para o incepatoare in ale poker-ului, Gina a reusit treptat sa adune cele mai multe fise. WOWbiz.ro a publicat in exclusivitate informatia ca sexoasa blonda s-ar fi despartit de Mihai Radut, cei doi anulandu-si si excursia de Revelion pe care o aveau programata in Thailanda. Referitor la acest subiect, Gina a facut o declaratie din care pare sa se inteleaga ca ruptura dintre ea si fotbalistul de la Pandurii nu este, totusi, una definitiva: "Doar eu si partenerul meu stim ce s-a intamplat, ce se intampla si ce se va intampla!".

SURSA FOTO: ALIN IVANOV

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate