Vedete

"Nu cred ca sora mea se iubeste cu Cazacu. Nu e genul ei” Sora lui Cream reactioneaza dupa declaratiile facute aseara de Anda Adam EXCLUSIV

Paula Pavel nu crede ca sora ei, Claudia, se iubeste cu Catalin Cazacu. Aceasta sustine ca o cunoaste foarte bine pe concurenta Exatlon si stie cam care e genul ei de barbat preferat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


"Nu cred ca sora mea se iubeste cu Cazacu. Nu e genul ei” Sora lui Cream reactioneaza dupa declaratiile facute aseara de Anda Adam EXCLUSIVicon photo

Despre tachinarile dintre Claudia, alias Cream, si Catalin Cazacu discuta atat colegii lor de la Exatlon, cat si telespectatorii sau fanii celor doi. Glumele, ipostazele in care au fost surprinsi cei doi au ridicat multe semne de intrebare, iar unii chiar cred ca intre ei e o relatie in adevarul sens al cuvantului si nu numai una de colegialitate sau prietenie. Paula Pavel insa nu crede nici in ruptul capului ca sora ei, Claudia, se iubeste cu Cazacu.

“Nici eu nu stiu mai mult decat ce stiti si voi. Abia astept sa o intreb pe Claudia care e relatia cu Catalin, dar ma indoiesc ca ar fi ceva intre ei. Cazacu nu e in niciun caz genul ei. Claudiei ii place alt gen de barbat, ii place cei cu abdomen, facuti (rade – n.r.), sau cel putin asa era pana sa plece (rade – n.r.)”, ne-a spus Paula Pavel.

 

 

Anda Adam, prima concurenta eliminata de la Exatlon Romania, a fost prezenta aseara in platoul “WOWbiz”, unde a vorbit despre concurs, dar si despre colegii ei. A fost intrebata si despre cea mai comentata apropiere, cea dintre Claudia si Catalin. In timp ce Paula Pavel nu crede ca sora ei, Claudia, se iubeste cu Cazacu, Anda Adam a lasat de inteles altceva: "Eu cred ca nu sunt oameni cu responsabilitati majore aici. Ei sunt oameni liberi, tineri si pot face ce vor ei", a declarat Anda Adam la WOWbiz.

Chiar daca Paula Pavel nu crede ca sora ei, Claudia, se iubeste cu Cazacu, aceasta a apreciat declaratiile Andei Adam cu privire la relatia dintre cei doi. “Foarte dragut din partea Andei”, a spus Paula.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune