„Nu credeam în așa ceva” Alex Bobicioiu, infectat cu COVID-19, la numai o zi după ce Simina Loica a făcut aceeași mărturisire! Gestul făcut la scurt timp după anunț

Alex Bobicioiu a contactat și el virusul COVID-19, la doar o zi după ce iubita sa, Simina Loica, a dezvăluit că are toate simptomele specifice.

Autor: Simona Costache

In articol:

La distanță de numai o zi după ce Simina Loica și-a anunțat fanii din mediul online că are COVID, Alex Bobicioiu vine în atenția admiratorilor din mediul online să le dea vestea că a contactat și el virusul. Cu numai câteva ore în urmă, fostul concurent de la „Puterea Dragostei” le-a mărturisit internauților că nu se simte prea bine și că este nevoit să stea în carantină vreme de 5 zile.

Ieri, Simina Loica le-a dat vestea admiratorilor ei din mediul online că are COVID-19. Cu toate că testul a ieșit negativ, iubita lui Bobicioiu a mărturisit că este de părere că este o eroare, pentru că prezintă toate simptomele specifice, respectiv a rămas fără gust și fără miros.

Citeste si: Simina Loica regretă despărțirea de Alex Bobicioiu? Ce mesaj cu subînțeles a transmis pe Internet: „Uneori nu știi valoarea unui moment”

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

Alex Bobicioiu și Simina Loica, infectați cu COVID-19

Cel mai nou cuplu din lumea mondenă suferă împreună de COVID-19. Nu sunt numai ei în aceeași situație, ci și micuțul Dominic, fiul Siminei și al lui Alex Zănoagă.

„Ce frumos e afară și ce frumos e când ai COVID... sau nu știu dacă avem, am ieșit negativ, dar nu am gust, nu am miros și nu mă simt bine, dat, totuși, suntem bine”, a

spus Simina Loica pe Instagram.

La câteva ore distanță de anunțul făcut de Simina, și Alex Bobicioiu a împărtășit cu fanii lui că se află în aceeași situație, în ciuda faptului că nu credea în acest virus. În aceste condiții, este nevoit să stea în izolare pentru 5 zile, însă se pare că doar în teorie. La puțin scurt timp după ce a făcut aceste dezvăluiri, Alex Bobicioiu a plecat în oraș să-și ia mâncare.

„Covid, da da, am covid, eu care nu credeam în așa ceva. Într-adevăr, nu mă simt atât de bine, dar sunt ok și mai trebuie să stau și 5 zile izolat în casă, perfect.”, a spus Alex Bobicioiu pe Instgram.

Alex Bobicioiu, infectat cu COVID-19, la numai o zi după ce Simina Loica a făcut aceeași mărturisire! Gestu făcut la scurt timp după anunț „Nu credeam în așa ceva”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Simina Loica și fiul ei, Dominic, infectați cu COVID-19! Cum se simte iubita lui Alex Bobicioiu: „Nu mă simt bine”

VIDEO| Copilul Siminei îi spune "tată" lui Bobicioiu! Alex Zănoagă își va ieși din minți când va auzi

În grija cui îl lasă Simina pe fiul său, Dominic, atunci când petrece timp cu Alex Bobicioiu! Cei doi au fost prezenți seara trecută la o petrecere

8 zodii trebuie să profite de luna Octombrie. Horoscopul lunii Octombrie le aduce doar vești bune

CUTREMUR VALUTAR în toată lumea! Acum s-a anunțat ce se va întâmpla, de fapt

Cine este Ianula Duță, soția lui Laurențiu Duță. “M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică."

Veste esențială pentru toate femeile din Rusia. Vladimir Putin a decis

Doliu în sportul românesc! A murit un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1! A făcut infarct chiar pe teren!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies