Nu e ceea ce credeți! Rocsana Marcu a frământat aluatul pe toate părțile, după care a pățit asta! Filmulețul care a rupt Tik-Tok-ul

Rocsana Marcu a luat Tik-Tok-ul prin surprindere cu un filmuleț care a făcut senzație și a devenit viral.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Rocsana Marcu a avut parte de un accident sexy în bucătărie, care a ajuns viral pe site-urile de socializare.

fara descriere

Dotată cu un decolteu generos bazat probabil pe un fermoar defect, volutoasa vedetă de televiziune a decis să le învețe pe gospodinele mai tinere despre cum se prepară un aluat. Rocsana a frământat... și a frământat... și în timp ce toți bărbații se lipiseră cu ochii de bustul vedetei, a venit surpriza: tava cu făină a zburat de pe blatul de lucru direct pe față, piept și alte zone mai expuse. ”Mamă, închide camera”, s-a mai auzit din gura Rocsanei care s-a trezut cu făină peste tot.

fara descriere

Fanii: ”Trage-ți fermoarul și să mai facem o dată”

Cum probabil v-ați dat seama, filmulețul este de fapt o glumă preluată de Rocsana Marcu de la o influenceriță asiatică, dar chiar și așa, româncei i-a ieșit destul de bine. Combinația între o femeie ”dotată” și o baie cu făină n-a dat niciodată greș, însă rezultatul acesteia nu are deloc legătură cu domeniul culinar.

Citeste si: Rocsana Marcu, operată de urgență! Primele declarații

Citeste si: Din ce a ajuns să facă bani Rocsana Marcu după ce s-a lăsat de televiziune

Citeste si: Fiica cea mare a Rocsanei Marcu, bătută de o colegă la școală! "A aruncat-o pe scări, i-a smuls părul din cap"

Citeste si: Fiica cea mare a Rocsanei Marcu, bătută de o colegă la școală! "A aruncat-o pe scări, i-a smuls părul din cap"

fara descriere

Nici nu e de mirare că filmulețul a ajuns viral. Doar postarea de pe Facebook a Rocsanei Marcu a ajuns în câteva zile la 15.000 like-uri, 2.000 de comentarii și 14.000 distribuiri. Comentariile au fost oarecum răutăcioase, mai ales că multe internatute au remarcat că Rocsana nu și-a scos inelele când s-a apucat de frământat. În schimb, băieții au avut alte lucruri de comentat. Cel mai simpatic dintre aceștia i-a dat un sfat Rocsanei: ”Trage-ți fermoarul, scutură-te de făină și hai să mai facem o dată”...

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate