Nu e glumă! Autoritățile au acuzat un MELC pentru un scurtcircuit feroviar care a afectat 12.000 de pasageri

O situație cu totul neașteptată a avut loc într-o gară. Un melc este acuzat că a provocat un scurtcircuit.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Să vezi și să nu crezi! Un melc, așa cum spun și autoritățile, conform The Guardian, a produs un scurtcircuit care a afectat căile ferate din Japonia. Astfel, din ”cauza” melcului, zeci de trenuri nu au mai pornit, iar 12.000 de pasageri au fost afectați în această situație. Dar care să fie, de fapt, adevărul?

Totul s-a produs în sudul Japoniei, iar eroarea tehnică a afectat compania feroviară, astfel că au fost nevoiți să anuleze cursele a 26 de trenuri.

Citeste si: Florin Pastramă a dat detalii din dormitor! Brigitte îl presează să facă sex: "Vrea de trei ori pe zi, eu nu pot"

Citeste si: AICI a mutat-o Becali pe fiica Andei Călugăreanu! Imagini exclusive din noua locuinţă a Ioanei Tufaru! Garsoniera este mai mare şi mai confortabilă decât cea din Berceni!

Citeste si: Rezultate Evaluare Națională 2019. Rezultatele pe județele din România. Procentajele oficiale

Cum au realizat că melcul e de ”vină”

La câteva săptămâni după incident, reprezentanții companiei au realizat că un melc și-a găsit ”casa” într-un panou electric instalat de-a lungul căii ferate. După ce au verificat toate panourile, au rezolvat problema și au ”acuzat” melcul de această situație. Compania a fost nevoită să își ceară scuze public, mai ales că sunt considerate unele dintre cele mai punctuale sisteme feroviare din lume, conform sursei citate.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate