Nu e Salman Khan! Fericirea din viața Iuliei Vântur poartă un singur nume: Horațiu Mălăele

Iulia Vântur este una dintre celebritățile apreciate în România, chiar dacă s-a mutat în India.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Iulia Vântur rămâne una dintre celebritățile apreciate în România, chiar dacă fosta vedetă Pro TV și-a mutat cariera, cu tot cu bagaje, în îndepărtata Asie, mai exact în India. Multe dintre amănuntele din viața Iuliei Vântur au trecut pe lângă fanii ei fără să fie observate, așa că nimeni nu mai știe care a fost, cu adevărat, importanța unui actor celebru din România în destinul actualei iubite a lui Salman Khan.

Iulia Vântur s-a lansat în lume ca model

Născută la Iași, Iulia Vântur devine rapid ținta caselor din modă pe plan local și chiar se reușește cooptarea acesteia în domeniu. Urcă pe scenă la 15 ani, iar la 17 ani ajunge să devină instructor pentru modele din zona Sucevei. A fost selecționată să participe chiar la Miss România, dar a preferat să ajungă în concurs în calitate de antrenor pentru fetele din casa de modă pe care o reprezenta, susține platforma Wikipedia.

Citeste si: Înfricoșătoarea viziune a Papei Leon al XIII-lea despre "secolul Satanei". Se adeverește? - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Legătura cu Mălăele i-a schimbat destinul

Devenită un star în momentul în care a ajuns să prezinte Dansez pentru tine alături de Ștefan Bănică Junior, Iulia Vântur a decis să se aventureze și în lumea filmului. Cu mult timp înainte să treacă la dramele indiene, tânăra născută în 1980 la Iași a trecut sub bagheta magică a uriașului Horațiu Mălăele.

Citeste si: Iulia Vântur a vorbit despre copil! Iubita lui Salman Khan se vede părinte: ”Sper să fiu o mamă responsabilă”

Citeste si: Iulia Vântur, despre o familie cu Salman Khan: „Un copil este un dar...”

Citeste si: Iulia Vântur este gravidă? Iubita lui Salman Khan a vizitat o clinică de obstretică şi ginecologie!

Vedeta Pro TV a prins gustul actoriei nu când l-a întâlnit pe Salman Khan, ci când și-a făcut debutul pe scena teatrului Metropolis în 2011, în piesa „Lautrec la bordel”, în regia lui Horațiu Mălăele, piesă care avea, ulterior, să o ajute în cariera la Bollywood.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

America a trimis rachetele fix lângă România! Totul s-a întâmplat în câteva ore

Încă un divorț bombă zguduie showbizul. El este pe patul de spital, ea dă declarații în presă. Vestea a șocat pe toată lumea

Iulia Vantur debuteaza la Bollywood

Iulia Vântur, violată în primul ei film din India

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies