Nu mai are Nicolae Guta bani pentru videoclipuri? Ultima melodie a manelistului e cantata pe imagini filmate in Thailanda, iar fanii sunt revoltati: “De ce nu te arati, Guta? E o piraterie luata de pe net. E varianta ieftina, 0 lei!”

Nicolae Guta a lansat recent melodia “Frumoasa rau”.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereNicolae Guta lanseaza manele pe banda rulanta, ultimul hit numindu-se “Frumoasa rau”. Casa de productie cu care colaboreaza manelistul nu a mai asteptat realizarea unui videoclip, asa cum obisnuieste Guta, si a lansat piesa pe niste imagini filmate in Thailanda, care nu au nici o legatura cu melodia. (vezi cum arata imperiul de cateva milioane de euro al lui Guta)

fara descriere

In cadre apar o blonda coafata in stil afro, imbracata in costum de baie, si un barbat care se plimba pe plaja, totul pe fundalul peisajelor de vis din Thailanda. “Melodia e super, dar parul fetei asteia, mop de sters. De ce nu te arati, Guta?”, a comentat un fan care s-a uitat la videoclip.

fara descriere

“Nu e un video oficial. E o piraterie luata de pe net si folosita ca video in lipsa de altceva....e varianta ieftina....0 lei”, a raspuns un alt admirator al manelelor.

fara descriere

Uite-l pe Nicolae Guta filmat cand cara lucrurile iubitei sale

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate