Paparazzi

Madalina Pamfile si-a facut schimbare de look la salonul Oanei Marica!

Madalina a mers la un salon, din zona Piata Alba Iulia, si si-a facut cateva schimbari la par.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Adi Voicu


Dupa despartirea de iubitul bogat, Madalina Pamfile si-a reluat jobul de manechin. Frumoasa bruneta are acum prezentari aproape in fiecare zi, fiind una dintre cele mai dorite modele, pe la evenimentele mondene din Capitala si din tara. Pentru acest lucru insa, Madalina trage din greu ca sa arate mereu bine, indiferent de situatie.

Zilele trecute, fosta asistenta tv a fost surprinsa in timp ce mergea sa-si faca o schimbare de look, la unul dintre saloanele de top din Bucuresti, ce-I apartine Oanei Marica. Pamfile si-a facut un tratament facial si cateva schimbari la par, improspatandu-si un pic imaginea.

Adevărul despre câştigurile enorme ale lui Constantin Enceanu! Afacerile celebrului cântăreţ de muzică populară sunt mai prospere ca niciodată!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Anca Surdu şi  Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlonicon photo

Vedete

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlon

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia au făcut echipă la Exatlon în primul sezon. Acum, sunt amândoi implicaţi în acelaşi proiect.

Titlu secțiune