„Nu mi-e frică de moarte! Mă duc ca la nuntă!” Cristian Țânțăreanu s-a cumințit ca să ducă o viață lungă în „Paradisul Verde”

Omul de afaceri a vorbit în exclusivitate despre starea sa de sănătate și despre escapadele făcute cu voia soției în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Autor: Adrian Rotaru

In articol:

Invitat în emisiunea prezentată de Adiță Voicu, Cristian Țânțăreanu a povestit la fel de spumos despre viața sa de la Corbeanca, așa cum ne-a obișuit de fiecare dată.

Chiar dacă petrecerile și excesele de altădată au rămas de domeniul trecutului de când a câștigat lupta cu cancerul, Țânțăreanu încă se gândește cu nostalgie le aventurile din tinerețe.

Cristian Țânțăreanu: „Nu mi-e frică de moarte! Mă duc ca la nuntă!”

Boala a avut un mare impact asupra omului de afaceri, care a fost șocat să afle că are cancer de colon în urmă cu câțiva ani. Dacă evenimentele organizate în complexul său din Corbeanca i-au făcut pe unii să-l compare cu răposatul Hugh Hefner, magnatul imperiului Playboy, Țânțăreanu recunoaște acum că a trebuit să aleagă o viață liniștită, în sânul familie, ca acel episod neplăcut să nu însemne un final de drum.

„Am avut destule cumpene în viața. Una a fost cu sănătatea. Acum sunt bine. Nu pot să mai beau decât o sticlă, două, de palincă pe zi și o vadră de vin.

Mă sâcâie că nu pot! Dorință am, putință nu mai e. Beau zilnic, dar nu mă îmbăt. Foarte puține tării, numai țuică, chestii făcute aici, în zonă, de prieteni”, a mărturisit râzând Cristian Țânțăreanu în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Cât despre momentul în care va merge pe ultimul drum, Cristian Țânțăreanu spune viteaz că nu-i dă coșmaruri, dar îi este teamă ca ultimele clipe pe Pământ să nu fie unele de agonie.

„Nu mi-e frică de moarte! Mă duc ca la nuntă! Mi-e frică de eternitatea ei.

Mi-e frică să nu mă chinui”, a adăugat Cristian Țânțăreanu.

Citeste si: Incredibil ce pensie are Cristian Țânțăreanu! Afaceristul a făcut dezvăluirea neașteptată, la Fiță cu Adiță: "Eu sunt chibzuit"

Cristian Țânțăreanu despre înșelat: „Ceream voie și ne duceam toți în gașcă.”

Cristian Țânțăreanu s-a cumințit ca să ducă o viață lungă în „Paradisul Verde”

Soția lui Țânțăreanu, pe nume Manuela, este cea care l-a convins să meargă la doctor atunci când s-a simțit rău și cea care l-a sprijinit cel mai mult pe perioada tratamentului. Cei doi sunt împreună de mai bine de 30 de ani și au preferat să-și țină relația cât mai departe de curioși, mai ales pentru că Manuela preferă să fie o prezență foarte discretă. După o viață zbuciumată, Țânțăreanu spune deschis că n-a călcat niciodată strâmb fără voia soției lui.

„Am înselat-o pe soție, dar cu voia ei. Mi-a făcut cadou, când am împlinit 60 de ani, prin Thailanda, prin China, prin Turcia, prin Bali. Ceream voie și ne duceam toți în gașcă. Seara, când mergeam la restaurant, unde ne așteptau nevestele, nu erau foarte vesele și deja băuseră un coniac, un pahar de vin…erau un pic agitate. Acum se spune că trebuie să folosești și prezervativ. Eu când l-am avut prima oară, n-am știut și mi l-am tras pe cap. Am crezut că e cagulă”, a povestit Țânțăreanu în „Fiță cu Adiță”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Incredibil ce pensie are Cristian Țânțăreanu! Afaceristul a făcut dezvăluirea neașteptată, la Fiță cu Adiță: "Eu sunt chibzuit"

Cristian Țânțăreanu, dezvăluire inedită la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”: ”Mi-a pus nevastă-mea în portofel” Câți bani avea la el? VIDEO

L-a dezmoștenit Cristian Țânțăreanu pe singurul său fiu? A spus adevărul despre relația cu Dragoș Țânțăreanu VIDEO

4 zodii vor avea de luat decizii grele mâine. Astrele sunt alături de ei

Vestea dimineții despre CONSTANTIN ENCEANU! NU A MAI REZISTAT! Ce s-a întâmplat cu marele cântăreț

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Regula de aur, necunoscută de milioane de șoferi. Scapă de traficul infernal!

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies