"Nu-mi pare rău că mi-am înşelat iubitul. Trebuia să fac asta". Povestea de viaţă care te va pune pe gânduri

Sunt trei ani de când sunt cu partenerul meu, pe care, de dragul povestirii, îl vom numi Andrei. Ne-am cunoscut în timpul facultăţii. Am fost instantaneu atrasă de el - ochii verzi pătrunzători, părul blond şi zâmbetul fermecător îl făceau greu de ignorat.

Distribuie pe:

La doar câteva săptămâni de la începerea facultăţii deveneam deja oficiali pe Facebook. Este cel mai bun prieten al meu, confidentul meu, cel alături de care mă pot vedea pentru tot restul vieii. Şi sunt capabilă să spun aceste lucruri despre el cu toată încrederea deoarece recent l-am înşelat.

Nu am plănuit niciodată să îl înşel pe Andrei. Nu este că şi cum ajunsesem la un punct al relaţiei în care eram nefericită şi nu vedeam nicio cale de ieşire.

Am fost întotdeauna fericiţi, încă simt o bucurie imensă atunci când îl văd sau când mă sună. Avem grijă să petrecem timp împreună şi să ieşim la întâlniri, la fel că la început. Nu m-am plictisit de el - emoţional sau fizic -, iar viaţă noastră sexuală a fost şi este foarte activă şi satisfăcătoare pentru amândoi.

Citeşte continuarea pe Kfetele.ro.

Abonează-te pe

Citește și:

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Kanal D, lider de piata, in Prime Time, cu emisiunea “Roata Norocului”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

Documentul care aruncă totul în aer. Cum s-a transmis COVID-19 la oameni? Descoperire șoc în cazul laboratorului secret din Wuhan

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Fabulosul palat al lui Putin. Navalnîi îi dă lovitura Țarului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies