Nu mulţi le dădeau şanse! Angela Gheorghiu şi iubitul său cu 22 de ani mai tânăr sunt împreună de mai bine de 5 ani! Cum se pozează în toate colţurile lumii

Marea artistă Angela Gheorghiu a avut o viaţă sentimentală agitată. Până şi-a cunoscut actualul iubit, Mihai Ciortea, un bărbat mai tânăr ca ea cu 22 de ani.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Angela Gheorghiu trăieşte o poveste de dragoste de mai bine de 5 ani cu Mihai Ciortea, un bărbat cu 22 de ani mai tânăr ca ea. De profesie medic stomatolog, Mihai Ciortea a renunţat la meseria lui, la ţară, la familie, la tot, pentru a fi mereu alături de mare artistă, care concertează peste tot în lume.

Deşi, iniţial nu mulţi au fost cei care au crezut în această poveste

de dragoste şi în durata ei, cei doi au dovedit până acum că sunt un cuplu solid. Apropiaţii spun că relaţia lor durează şi pentru că Mihai Ciortea îşi urmează iubita peste tot. Cei doi se pozează mereu, ca un cuplu îndrăgostit, în fiecare colţ al lumii.

Povestea de dragoste a Angelei Gheorghiu (53 de ani) cu  Mihai Ciortea (31 de ani) a început în 2013: ”Pe Mihai l-am cunoscut la Royal Opera House, în momentul cel mai trist al vieţii mele private, după mari dezamăgiri. El era un admirator de-al meu de o viaţă, şi un mare iubitor al muzicii clasice şi al teatrului. De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn şi cu părinţii lor după diferite spectacole prin Europa şi America”, spunea Angela Gheorghiu într-un interviu.

Angela Gheorghiu a fost căsătorită 17 ani cu tenorul italian Roberto Alagna, iar după despărţire, soprana a mărturisit că mariajul ei a fost marcat de violenţă şi agresiuni verbale.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Angela Gheorgiu si Cezar Ouatu au recunoscut ca se iubesc: "Locuim impreuna. Avem o relatie frumoasa"

FOTO Soprana Angela Gheorghiu are un apartament de vis intr-o vila din Primaverii!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Faimoasele, declarații acide despre băieții din echipa lor: „Suntem luate la mișto și bârfite. Suntem înjurate”

Rareş Bogdan dă de pământ cu Orban! Ce greșeli grave a făcut liderul PNL

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Gheorghe Nica, condamnat la 27 de ani de închisoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies