Nu o sa iti vina sa crezi care sunt locurile din casa unde sa gasesc cei mai multi microbi si bacterii! Uite unde trebuie sa insisti cu curatenia

Microbii si bacteriile pot povoca boli grave asa ca atunci cand vine vorba de curatenie si igienizare, aceastea trebuie facute ca la carte. Uite ce locuri in care nu te-ai gandi, colcaie bacteriile.

Distribuie pe:

 

Robinetul de la bucatarie. Sita prin care curge apa la robinet si capatul acestuia sunt adevarati magneti pentru microbi. Apa mentine umezeala in acest loc, iar umezeala este conditia ideala pentru inmultirea bacteriilor. In timp, bacteriile formeaza un biofilm care ramane lipit de robinet. De aici, bacteriile ajung pe vase si in mancare.
Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

fara descriereRobinetul de la bucatarie. Sita prin care curge apa la robinet si capatul acestuia sunt adevarati magneti pentru microbi. Apa mentine umezeala in acest loc, iar umezeala este conditia ideala pentru inmultirea bacteriilor. In timp, bacteriile formeaza un biofilm care ramane lipit de robinet. De aici, bacteriile ajung pe vase si in mancare.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate