Nu o sa iti vina sa crezi cine este noua imagine Chanel! Afla doar aici

Actriţa americană Kristen Stewart va fi imaginea colecţiei Métiers d'Art "Paris-Dallas" a casei de modă Chanel, într-o campanie publicitară filmată de designerul Karl Lagerfeld, conform lexpress.com.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereCreatorul de modă Karl Lagerfeld a filmat deja campania publicitară, care va fi difuzată la începutul anului viitor. Fosta actriţă din franciza "Amurg" îi va succeda astfel actriţei scoţiene Tilda Swinton, care a pozat pentru colecţia Métiers d'Art "Paris-Edinburgh" din 2012 - 2013.

În 2012, Kristen Stewart a fost imaginea parfumului Florabotanica de la Balenciaga.

Kristen Stewart, în vârstă de 23 de ani, şi-a început cariera la vârsta de 9 ani, când un agent a văzut-o jucând într-o scenetă de Crăciun la colegiul unde învăţa.

Actriţa americană a devenit celebră pe plan internaţional datorită personajului Bella Swan, o adolescentă îndrăgostită de un vampir, pe care l-a interpretat în filmele francizei "Amurg/ Twilight", alături de Robert Pattinson. A mai jucat în "Panic Room/ Cameră de refugiu" (2002), împreună cu Jodie Foster, şi în filmul "Mesagerii/ The Messengers" (2007), cu Dylan McDermott şi Penelope Ann Miller.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate